Hoppa till innehåll
Ansök nu
Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa! Järvsö CNC är ett litet företag med 4 anställda som har ambitionen att bli bäst inom automatiserad legotillverkning.

Beskrivning:
Vi söker dig som är erfaren CNC-operatör och vill utvecklas och ta ansvar. Du ska tycka att det är roligt att jobba från ritning till färdig produkt. Vår maskinpark består i dagsläget av enbart maskiner ifrån japanska Mazak i form av QuickTurn, Hyper Quadrex och Integrex. Dessa är utrustade med automation, både med robot och stångmagasin.

Kvalifikationer:
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen tror vi att du:
  • är engagerad och van att arbeta självständigt med kvalitet i fokus
  • är intresserad av yrket samt se möjligheter och tycker det är roligt att lösa problem
  • har ett analytiskt och strukturerat arbetssätt i kombination med ett praktiskt handlag och ett genuint intresse för teknik
  • är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder
  • är utåtriktad
  • är kvalitetsmedveten
  • kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Meriterande om du tidigare arbetat med Mazak/Mazatrol

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrig information
Sista ansökningsdag 2023-10-17

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Oscar Jonsson 072-142 88 25 på OnePartnerGroup eller Lars Engström 070-233 60 64 på Järvsö CNC. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 okt. 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare