Truckförare till Setra i Färila - Vikariat

Truckförare till Setra i Färila - Vikariat

Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 900 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter - varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och positiva truckförare till Setra i Färila som vill stärka upp deras produktion under sommaren. Är det dig vi söker?

Som truckförare hos Setra arbetar du med att flytta virkespaket mellan lagerplatser och produktionsanläggningar.
Dina kunniga kollegor kommer hjälpa dig att komma tillrätta och sprida den kunskap som du behöver för att bli trygg i ditt arbete. Vi har stort fokus på säkerhet vilket gör att ordning och reda är en viktigt egenskap hos våra medarbetare.

Det huvudsakliga behovet är under perioden maj-augusti, men för den som har möjlighet kan start ske tidigare än så.

Arbetstider är förlagt till 2-skift.

Din profil
Då arbetet som truckförare är relativt självständigt ser vi att du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och beslut, men att du även trivs bra i samarbetet med dina kollegor. Du är kvalitetsmedveten och observant, har ett positivt förhållningssätt och hög arbetsmoral.

För att passa i rollen behöver du ha truckkort B. Har du erfarenhet från att arbeta med truckkörning ser vi det som meriterande.

Ansökan
Låter det intressant? Sök tjänsten idag då urval sker löpande.

Du blir anställd av Clockwork Bemanning & Rekrytering och arbetar på uppdrag hos Setra. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt stora chanser att påverka såväl arbetssituation som din personliga utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan!

För mer frågor angående tjänsten kontakta konsultchef Thomas Mårtens.
Telefonnummer: 070-821 53 16
Email: thomas.martens@clwork.se

Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.