Sågverksoperatörer till Setra i Färila - Vikariat

Sågverksoperatörer till Setra i Färila - Vikariat

Om företaget
Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 900 anställda. I vår koncern ingår sju sågverk, två förädlingsenheter - varav en finns i Storbritannien, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och positiva sågverksoperatörer till Setra i Färila som vill stärka upp deras produktion under sommaren. Är det dig vi söker?

Som sågverksoperatör på Setra arbetar du till exempel med att övervaka delar av processen, kvalitetssortera virket, paketera slutprodukten samt utföra lättare underhåll. En del av arbetet utförs självständigt där du ansvarar för din arbetsplats men du kommer vara en del av ett arbetslag som stöttar varandra i den dagliga driften. Dina kunniga kollegor kommer hjälpa dig att komma tillrätta och sprida den kunskap som du behöver för att bli trygg i ditt arbete. Vi har stort fokus på säkerhet vilket gör att ordning och reda är en viktigt egenskap hos våra medarbetare.

Det huvudsakliga behovet är under perioden maj-augusti, men för den som har möjlighet kan start ske tidigare än så.

Arbetet är förlagt till 2-skift.

Din profil
Vi ser gärna att du är en ansvarstagande och driven person som inte är rädd att hugga i och hjälpa till där det behövs. Du är kvalitetsmedveten, observant och du trivs med att arbeta ensam. Om du har tidigare erfarenhet från arbete på sågverk, hyvleri eller liknande erfarenhet från processindustri ser vi det som meriterande. På Setra är det viktigt att kvaliteten i produktionen håller hög nivå varje dag där du kommer spela en viktig roll i att arbetet flyter på under produktionstid.

Ansökan
Låter det intressant?
Sök tjänsten idag då urval sker löpande. Du blir anställd av Clockwork Bemanning & Rekrytering och arbetar på uppdrag hos Setra. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt stora chanser att påverka såväl arbetssituation som din personliga utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Varmt välkommen med din ansökan! För mer frågor angående tjänsten kontakta konsultchef Thomas Mårtens. Telefonnummer: 070-821 53 16 Email: thomas.martens@clwork.se

Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.