Lönekonsult

Lönekonsult

Är du van vid att arbeta självständigt med löneadministration? Vill du arbeta för ett företag med en trivsam och familjär anda? Trivs du dessutom i en kundnära roll? Just nu söker Midama Ekonomi en lönekonsult som vill vara med och stärka upp ett glatt team med lönekonsulter!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Midama Ekonomi.

Om företaget

Midama Ekonomi är Ljusdals största redovisningsbyrå, med 22st anställda. De sköter allt från den enklaste bokföring till löner, bokslut, deklarationer, bolagsbildningar och ekonomisk rådgivning. De strävar efter att jobba hållbart, med fokus på att medarbetarna mår bra och ges möjlighet att utvecklas. Självklart med den senaste tekniken och i nya fräscha stora lokaler. Midama Ekonomi samarbetar med SRF konsulterna och har idag 8st konsulter som är auktoriserade.

Arbetsuppgifter

Som lönekonsult har du en bred roll där du ansvarar för flertalet företag och deras lönehantering. Tillsammans med dina 3 kollegor hjälper ni era kunder med löneadministration efter deras specifika behov och förutsättningar. Du beräknar löner och ersättning för kunds anställda och ser till att de utbetalas i tid. Vidare tillser du korrekta underlag för kunders redovisning av personalkostnader, sköter rapportering och korrespondens med berörda externa instanser. I din roll har du täta kundkontakter för att säkerställa att du har rätt material och underlag för ditt arbete, du agerar även bollplank till kunder för frågor inom personalekonomi. Kunderna är av olika storlek och verkar inom olika branscher, bland annat inom restaurang, bygg och transportbranschen.

* Ansvara för kunders lönehantering
* Arbetar med löneberedning
* Ansvara för rapportering och korrespondens med externa insatser
* Håller täta kundkontakter och agerar bollplank vid personalekonomi

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasialutbildning inom ekonomi, gärna inom lön
* Du har något års erfarenhet inom lönehantering
* God systemvana, gärna inom Visma Lön
* Goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du sätter alltid kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och du ser alltid till att göra det lilla extra. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du håller alltid din deadline. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar systematiskt. Det är viktigt för dig att göra ett bra jobb och du planerar dina uppgifter noggrant innan du sätter igång.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Ljusdal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 18 mars 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.