HR-konsult till Ljusdal Energi

HR-konsult till Ljusdal Energi

Är du sugen att byta jobb inom HR? Vi söker nu åt vår kund Ljusdal Energis räkning en HR-konsult som är redo att ta sig an nya utmaningar. Här erbjuds du en omfattande roll som HR-konsult som innefattar allt från personalfrågor, arbetsmiljöarbete och chefsstöd i arbetsrätt - till att göra arbetsplatsen mer attraktiv. Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Arbetsuppgifter

Som HR-konsult är dina arbetsuppgifter väldigt varierade och handlar om allt från arbetsmiljö och arbetsrätt till rekrytering och bemanning. Andra arbetsuppgifter är till exempel:

  • Arbetsgivarrepresentant och stöd vid fackliga förhandlingar
  • Lönebildning och löneöversyn
  • Utveckla och underhålla effektiva HR-processer
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
  • Högskoleutbildning inom personalområdet eller annan examen som vi bedömer likvärdig
  • Minst fem års arbetslivserfarenhet från HR-arbete
  • God arbetsrättslig kompetens
Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: heltid, tidsbegränsat till 2023-04-30 med eventuell förlängning
  • Placering: Ljusdal med vissa möjligheter till distansarbete

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se