Svetsare till Trux

Svetsare till Trux

Letar du efter nya utmaningar och har tidigare erfarenhet av svetsning? Nu finns möjligheten för dig att få jobba tillsammans med oss på Trux. Välkommen med din ansökan redan idag!

Beskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet av manuell svetsning MIG/TIG och har en känsla för både kvalitet och noggrannhet. Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av aluminiumsvetsning. Det är viktigt att du har en god hantverkskänsla med öga för kvalitet och finish samt kunskap i ritningsläsning.

Egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du som söker har en positiv inställning. Du är noggrann, har ett högt kvalitetstänk och drivs av att leverera bra resultat. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt känner dig bekväm med att ta egna initiativ. Du är kommunikativ, har god social förmåga samt behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Meriterande om du har kunskap i Monitor.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Skift kan förekomma/Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2022-08-12

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Oscar Jonsson 072-142 88 25 eller Jessica Larsson 072-142 85 67. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar.
Företaget var först på den europeiska marknaden med att formge och tillverka frontskydd för lastvagnar. Idag har denna produkt utvecklats till ett brett sortiment säkerhets- och stylingutrustning för montering på tunga lastvagnar av de flesta europeiska lastvagnsmärkena.
Företaget grundades 1986. De största enskilda marknaderna är Sverige, Norge och Tyskland. Trux AB ligger i Ljusdal i det natursköna Hälsingland, mitt i Sverige och ingår i Extendokoncernen.