Industrielektriker till Setra Färila

Industrielektriker till Setra Färila

Vi söker nu ytterligare en elektriker till vår Underhållsavdelning på Färila Sågverk. Vi har som mål att lyfta underhållsverksamheten till en högre nivå genom att aktivt arbeta med ständiga förbättringar och därmed öka produktionstillgängligheten. Gillar du utmaningar och ett arbete där du får använda din kreativitet och problemlösningsförmåga för att hitta lösningar är du kanske den vi söker.

Om tjänsten

Som industrielektriker utgör du en viktig länk i det löpande och proaktiva arbetet med felsökning, reparation och underhåll av industrins förekommande elanläggningar med tillhörande PLC styrningar. Du kommer att jobba med system inom hydraulik, pneumatik, PLC samt frekvensstyrning. Även visst mekaniskt underhåll ingår i arbetet.

Som industrielektriker arbetar du med både förebyggande och avhjälpande underhållsarbeten på hela sågverksområdet. Arbetsformen är 2-skiftarbete (fm/em) eller nattjänst. Viss beredskap ingår i tjänsten. Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter och ställer krav på mycket god problemlösningsförmåga, förmåga att arbeta självständigt och att ta egna initiativ.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll är du som person strukturerad, noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och har god social förmåga. Du har ett nära samarbete med våra mekaniker och ingår i ett underhållslag bestående av underhållsansvarig, el-ansvarig, mekaniker och elektriker.

Vi söker dig som lägst har en el-teknisk gymnasial utbildning. Tidigare erfarenhet från likvärdigt arbete samt kunskaper inom elteknik, PLC och mekaniska underhållsarbeten är meriterande men inte ett krav.

Inom Setra ser vi mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina personliga egenskaper berikar både vårt företag och våra kunder. Vi engagerar oss för att vara en positiv kraft i arbetsteamet, utmanar varandra till att varje dag bli lite bättre och att ha kul på jobbet. Medarbetarnas motivation och engagemang är avgörande för vår möjlighet att nå långsiktig lönsamhet. Setra driver därför ett målinriktat arbete med att bygga en gemensam företagskultur med tydligt lönsamhets- och kundfokus. Centrala värdeord är engagemang, nytänkande och ansvar.

Ansökan och kontakt

Har du några frågor angående tjänsten kontakta El-ansvarig Håkan Nyberg, tfn 072-237 17 91.

Välkommen in med din ansökan senast den 24 februari 2019. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Håkan Nyberg
Telefon 072-237 17 91
Område Ljusdal
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och en ledande aktör i Europa. Vi förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatvänliga produkter för byggande och boende på en global marknad. Koncernen har ca 800 anställda och omsätter 4,2 miljarder kronor. Omkring 60 procent av omsättningen utgörs av export till Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Asien. Läs gärna mer på www.setragroup.com