Biträdande Kontorschef till LRF Konsult

Biträdande Kontorschef till LRF Konsult

Vill du arbeta nära människor som brinner för sina verksamheter? Har du ett engagemang och en passion för att ge småföretagare rådgivning och utveckla deras affärer? LRF Konsult söker nu en Biträdande Kontorschef till kontoren i Järvsö, Ljusdal, Delsbo, Hudiksvall. De erbjuder dig en spännande roll där du får möjlighet att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

LRF Konsult blev för tredje året i rad utnämnd till ett av Sveriges sex bästa arbetsgivare!

Beskrivning

I rollen som Biträdande Kontorschef ansvarar du, tillsammans med kontorschefen, för den dagliga verksamheten på kontoren i Järvsö, Ljusdal, Delsbo och Hudiksvall. Du kommer att ansvara för budget och tillväxt samt resultatansvar för gruppen där du leder och följer upp resultat för dina medarbetare. I din roll fördelar och tillsätter du rätt resurser i uppdragen, utvecklar och följer upp kvalité i kundmötet samt följer upp med kunder och ansvarig medarbetare. Tillsammans med kontorschefen för kontoret kommer du att leda, fördela och följa upp kundförfrågningar och uppdrag för att optimera leverans. Du kommer även att ha ett eget kundansvar med kunduppdrag dvs ger rådgivning till våra kunder.

Du kommer att ha personalansvar för den egna gruppen. Du coachar och utvecklar medarbetarna i deras dagliga arbete och ansvarar för att arbetsfördela, handleda, tidrapportera, bemanna och kompetensutveckla respektive medarbetare. Det är naturligt för dig att effektivisera arbetssätt, förbättra systemanvändning, digitalisera arbetssätt etc enligt företagets utvecklade rutiner och processer.

Du arbetar för att skapa ett positivt kontorsklimat, en god arbetsmiljö och säkerställer en god kommunikation och informationsflöde inom gruppen.

Kvalifikationer

I grunden har du en relevant ekonomutbildning samt några års erfarenhet av arbete med redovisning, gärna från en rådgivande roll. Är du dessutom auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande. Vi tror att du har arbetat i en likande roll tidigare då det är viktigt att du har goda ledaregenskaper. Det är en fördel om du har tidigare verksamhetsledande ansvar.

Som person är du förtroendeingivande, kommunikativ, brinner för tillväxt och har en god förmåga att skapa nya kontakter. Vidare uppskattar du ett självständigt arbete, nya utmaningar samt har ett driv där du får saker att hända.

Du efterlever våra värderingar som är engagemang som syns och känns, kundvärde som gör skillnad för kunden och affärsmässighet i arbetet, såväl till medarbetare, samarbetspartners som våra kunder.

Anställningsform

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urvalsarbetet kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2019-04-22. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se.

OnePartnerGroups rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 3000 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fackliga representanter,
Unionen: Maria Bellskog, 060- 67 88 03
SACO: Pär Wiklund, 063- 15 71 21

Läs gärna mer om LRF Konsult på www.lrfkonsult.se.
Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)