Rådgivare/ Redovisningskonsult i Järvsö

Rådgivare/ Redovisningskonsult i Järvsö

Är du en social och framåt redovisningskonsult som brinner för att ge företagare rådgivning? Till kontoret i Järvsö söker vi nu en redovisningskonsult. LRF Konsult är inne i en spännande utvecklingsfas med målsättning att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. LRF Konsult levererar rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till småföretagare i alla branscher. Du erbjudes en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.

Beskrivning:

Som redovisningskonsult hos LRF Konsult kommer du att jobba med proaktiv rådgivning till alla företagsformer. Du kommer förutom redovisnings- och bokslutsarbete att bistå kunderna med skatte- och företagsekonomisk rådgivning där du coachar dem i att driva och utveckla sina verksamheter. Rollen innebär även att arbeta aktivt med tillväxt och nykundsbearbetning. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig del i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor.

Kvalifikationer:

Vi ser att du har relevant utbildning inom ekonomi och du har med fördel arbetat som redovisningskonsult och därigenom fått erfarenhet från redovisningsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Vad erbjuder vi dig?

LRF Konsult är utsedd till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter.

Anställningsform:
Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information
Vill du förstärka LRF Konsult i Järvsö? Välkommen med din ansökan redan idag, urvalsarbetet kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag 2019-04-21. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se.

OnePartnerGroups rekryterare mottar frågor gällande kvalifikationer etc. under hela ansökningstiden. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 3000 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fackliga representanter,
Unionen: Maria Bellskog, 060- 67 88 03
SACO: Pär Wiklund, 063- 15 71 21
Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (4 dagar kvar)