Vill du arbeta i ett växande företag som präglas av glädje, hög kvalité och gemenskap ?

Sök då jobbet som Verkmästare hos Micke Svenssons Entreprenad & Verkstad AB.

Om företaget
Micke Svenssons Entreprenad & Verkstad AB är ett familjeföretag med säte i Ljusdal, Hälsingland, grundat 1987. Företaget förfogar över ca. 65 maskinenheter. Antalet anställda uppgår till ca. 80 st. Vi har en bred kompetens i företaget med många olika typer av yrkesarbetare: maskinförare, anläggningsarbetare, betongarbetare, verkstadstekniker m.m.
Företaget utför alla förekommande arbeten inom mark- och anläggningsbranschen. Våra kunder finns både inom offentliga och privata sektorn över hela Sverige. Vi har en egen verkstad där vi servar och reparerar egna maskiner men tar även externa uppdrag.

Arbetsuppgifter
Som verkmästare hos oss är du en nyckelperson med ansvar för den dagliga driften i verkstaden. Du får ett varierande och brett arbete med högt tempo och många kontaktytor. Du arbetar nära övriga medarbetare på anläggningen såsom arbetsledare och anläggningsarbetare men även företagets kunder.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och leda arbetet på en etablerad verkstad som idag består av 7 st. verkstadstekniker. Du fungerar även som verkstadstekniker själv. Huvuddelen av våra uppdrag sker i vår egen verkstad men även ute på fältet vid behov. Du ser till att verkstadsteknikerna får det stöd som fordras för att kunna utföra service- och reparationsarbeten på ett effektivt och ekonomiskt sätt. Vid nyrekrytering av verkstadstekniker kommer du vara en stor del i deras introduktion. I arbetet ingår mycket kontakt med egen anläggningspersonal, kunder, faktureringsunderlag och reklamationshantering.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från från tunga fordon och entreprenadmaskiner.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter i en arbetsledande roll. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och behärskar engelska i skrift. Vi ser även att du har goda datorkunskaper och är van att arbeta i system. B-körkort är ett krav och C/E-körkort är önskvärt. Som person är du strukturerad, lyhörd och flexibel. Då arbetet innefattar mycket kontakter både internt och externt behöver du ha en god social förmåga och ett stort kundfokus. Du gillar utmaningar och stimuleras av ett brett arbete med mycket variation. Du trivs med att leda människor, har öga för möjliga förbättringar och räds inte att förändra eller testa nya idéer. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information
Ring gärna Micke för mer information om tjänsten.
Mikael Svensson, 070-650 9975.
Mail: hans.lystedt@mickesvensson.se
Sista ansökningsdag: 2019.02.28
Start: Efter överenskommelse
Plats: Ljusdal
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Micke Svensson
Telefon 070-650 9975
Email Mejla Micke Svensson
Område Ljusdal
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mickesvensson.se/
Sista ansökningsdag 19 feb (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Micke Svenssons Verkstad och Entreprenad AB är ett välskött och välmående företag, vilket bland annat vårt AAA-betyg visar.
Micke Svenssons Verkstad och Entreprenad AB värdesätter en kultur som präglas av hög kompetens och där arbetet utförs med hög kvalité för att skapa nöjda och återkommande kunder. Företaget ser att en av anledningarna till deras goda framväxt ligger i den miljö som skapats, vilken präglas av en bra sammanhållning och högt i tak.