Platschef / Arbetsledare

Platschef / Arbetsledare

Arbetsledare till Micke Svenssons Entreprenad & Verkstad AB
Vill du arbeta i ett växande företag som präglas av glädje, hög kvalité och gemenskap ?

Sök då jobbet som platschef hos Micke Svenssons Entreprenad & Verkstad AB

Om företaget
Micke Svenssons Entreprenad & Verkstad AB är ett familjeföretag med säte i Ljusdal, Hälsingland, grundat 1987. Företaget förfogar över ca. 65 maskinenheter. Antalet anställda är ca. 80 st. Vi har en bred kompetens i företaget med många olika typer av yrkesarbetare: maskinförare, anläggningsarbetare, betongarbetare, mekaniker m.m.

Företaget utför alla förekommande arbeten inom mark- och anläggningsbranschen. Våra kunder finns både inom offentliga och privata sektorn över hela Sverige. Vi har en egen verkstad där vi servar och reparerar våra egna maskiner men tar även externa uppdrag.

Arbetsuppgifter
Som platschef kommer du att ansvara över flertalet projekt, allt från kalkylering vid uppstart till hantering av slutbesiktningar. Uppdraget utförs i huvudsak på kontoret i Ljusdal men det ingår även fältbesök på plats vid entreprenaderna. Vid uppstart av projekt är det du som kommer att hålla uppstartsmöten och presentera hur tidsplanen ser ut och vad kunden förväntar sig. I dessa möten förmedlas all den information som krävs för att arbetet ska bli gjort med god kvalité. Vidare kommer du att ansvara för att under processens gång hålla kontakt med beställande kund för att uppdatera denne om hur arbetet fortlöper. Du kommer att ta fram underlag för arbetet och ansvara för att beställa det material som behövs till projekten. Som platschef ingår det också mer administrativt arbete som exempelvis att följa projektbudget, upprätta slutkalkyler, dokumentation av projekten och slutbesiktningar samt träffa potentiella kunder.

Formella krav

Du har arbetslivserfarenhet från mark- och anläggningsentreprenader eller byggentreprenader. Du har erfarenhet av kundkontakt.

Du har erfarenhet som platschef/arbetsledare inom entgreprenadområdet. Meriterande med YH-utbildning inom området. Goda kunskaper i entreprenadkalkylering, Office-paketen etc.

B-körkort
För att lyckas i rollen som arbetsledare är du en självgående och driven person som har lätt för att skapa en helhetssyn över vad som behöver göras. Du motiveras av att driva projekten framåt och arbetar för att hinna i mål med dessa inom tidsramarna.
Vid situationer där problem uppkommer tänker du lösningsorienterat samtidigt som du tar hjälp av kollegor för att komma framåt. Varje dag ser annorlunda ut och det ställer därför krav på att du är en flexibel person som är lyhörd i många olika situationer.
Övrig information

Ring gärna Micke för mer information om tjänsten.
Mikael Svensson, 070-650 9975.
Mail: hans.lystedt@mickesvensson.se
Sista ansökningsdag: 2019.02.28
Start: Efter överenskommelse
Plats: Ljusdal
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Mikael Svensson
Telefon 070-650 9975
Email Mejla Mikael Svensson
Område Ljusdal
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mickesvensson.se/
Sista ansökningsdag 19 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Micke Svenssons Verkstad och Entreprenad AB är ett välskött och välmående företag, vilket bland annat vårt AAA-betyg visar.
Micke Svenssons Verkstad och Entreprenad AB värdesätter en kultur som präglas av hög kompetens och där arbetet utförs med hög kvalité för att skapa nöjda och återkommande kunder. Företaget ser att en av anledningarna till deras goda framväxt ligger i den miljö som skapats, vilken präglas av en bra sammanhållning och högt i tak.