Svetsare till Mekanotjänst i Ljusdal

Svetsare till Mekanotjänst i Ljusdal

Dina arbetsuppgifter

Vi ser gärna att du kan svetsa i olika sorters material som stål, rostfritt, aluminium och koppar med tillhörande tekniker. Samt att du har några års erfarenhet av att arbeta som svetsare och att du kan läsa ritningar.

Det är meriterande om du har god förståelse och erfarenhet av att bearbeta olika material samt mekanisk bearbetning och montering. Vi förväntar oss att våra medarbetare är flexibla och kan bidra på olika förekommande arbetsuppgifter i verkstaden. I dina arbetsuppgifter ingår ett stort eget ansvar för kvalitet samt ordning och reda på arbetsplatsen.

Du kommer bli anställd av Konsultia och ha ditt uppdrag hos Mekanotjänst i Ljusdal. Om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad till en anställning på plats.

Din profil

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi söker efter dig som är en positiv, ambitiös och driven kollega.

Vi önskar även att du
  • behärskar det svenska språket i både tal och skrift
  • har B-körkort
  • har tillgång till egen bil.
Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anna-Karin Hallfors på telefonnummer: 070 5172612 eller via e-post: anna-karin@konsultia.se.

Sök tjänsten senast 2021-04-30. Urval sker löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Anna-Karin Hallfors
Telefon 0705172612
Område Ljusdal
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsultia söker Svetsare för uppdrag hos Mekanotjänst i Ljusdal.

Mekanotjänst Industrier har vuxit från ett litet lokalt bolag till en stor industrikoncern. Resan, som började 1976, har inneburit tillväxt och utveckling, men även utmaningar. I dag är vi en stark partner med spetskompetens, som kan erbjuda avancerade lösningar till industriföretag i förändring.

Med modernt utrustade produktionsanläggningar erbjuds kompetens, kapacitet och erfarenhet inom mekaniktillverkning innefattande plåtbearbetning, skärande bearbetning, rörbearbetning och montering av avancerade produktsystem.

Mekanotjänstkoncernen har idag cirka 110 anställda och omsätter cirka 200 miljoner kronor med produktionsenheter i Järvsö och Ljusdal samt i Tartu, Estland.