Ekonom till Ljusdalshem

Ekonom till Ljusdalshem

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonom kommer du hantera varierande uppgifter vilket kräver flexibilitet och struktur i ditt arbetssätt. Du kommer att genomföra allmänt förekommande uppgifter inom området ekonomi såsom löner, löpande redovisning, fakturering, hyresavisering, leverantörs- och kundreskontra m.m.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker:
  • Har ekonomiutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av ekonomiarbete samt lönehantering
  • Är noggrann och ordningsam
  • Är en van datoranvändare och behärskar Office-paketet
  • Har mycket goda kunskaper i både tal och skrift i svenska
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har lätt att samarbeta med andra, är strukturerad, utåtriktad och positiv. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete och du har lätt för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Meriterande om du har kunskap i Hogia Lön och Visma.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Sista ansökningsdag 2020-12-03

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 dec 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Ljusdalshem är ett kommunalt bostadsbolag och helägt av Ljusdals Kommun. Bolaget grundades 1947 och ombildades till aktiebolag 50 år senare, 1997. Vi äger och förvaltar drygt 2.125 lägenheter och 140 lokaler fördelat på tre orter. Av dessa ägs 314 lägenheter och 22 lokaler av vårt dotterbolag, AB Ljusdals Servicehus.