Gods-/materialhanterare i Ljusdal

Gods-/materialhanterare i Ljusdal

Dina arbetsuppgifter

Som gods-/materialhanterare kommer dina arbetsuppgifter variera. Till största del kommer arbetet bestå av att hantera inkommande och utgående gods, hantera ordrar, paketera inför leverans, förse produktionen med material samt vara en del av den interna logistiken på kundföretaget.

Det vardagliga arbetet innefattar att köra truck och hjullastare. Du behöver därför ha kompetensbevis/körkort för både truckkort och hjullastarkort.

Meriterande med tidigare erfarenheter från affärssystemet Monitor.

Din profil

Vi söker dig som är positiv, produktiv och driftig i arbetet. Det är viktigt att du trivs med att samarbeta med andra. Det finns vissa moment där du också behöver arbeta självständigt.

Om du gillar att ha ordning och reda, planera ditt arbete och få saker gjorda är det här ett jobb för dig!

Specificera gärna dina kunskaper och erfarenheter i ditt CV.

Övrig information

Mer information om tjänsten kommer ges vid en eventuell intervju.

B körkort och tillgång till bil samt truckkort och hjullastarkort är ett krav för denna tjänst.

Start: Omgående
Mer info
Kontaktperson Anna-Karin Hallfors
Telefon 0705172612
Område Ljusdal
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsultia söker just nu dig som vill arbeta som gods-/materialhanterare hos en av våra kunder inom industribranschen. Har du erfarenhet från lagerarbete och materialhantering sedan tidigare? Tveka inte sök tjänsten redan idag? Vi kommer intervjua löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se