CNC- och Maskinoperatörer

CNC- och Maskinoperatörer

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta praktiskt med maskiner i våra uppdrag inom industrin.

I det här uppdraget kommer du huvudsakligen arbeta med att ställa, posta och övervaka CNC-maskiner. Har du utbildning eller erfarenhet inom CNC-programmering kan det bli aktuellt att jobba med justering och programmering.

Det är meriterande med goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik och tidigare erfarenheter i yrke.

Skriv med i din ansökan vilken sorts CNC-maskiner du har arbetat med och eventuellt programmeringsspråk som du kan hantera. Samt andra specifika kompetenser som är relevant för arbetet.

Din profil

Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller har ett stort tekniskt intresse. Du har helst en relevant utbildning/erfarenhet för att utföra dessa arbetsuppgifter. Du är flexibel, bra på att ta ett helhetsansvar, har ett stort engagemang och är noggrann i ditt arbete.

Du erbjuds en spännande tjänst i ett företag med stora ambitioner tillsammans med kompetenta kollegor. För rätt person kan det finnas möjlighet till fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Skiftarbete förekommer.
Meriterande med truckkort A+B.

Övrig information

Vi ser gärna att du har körkort B och tillgång till egen bil. Industrin ligger centralt i Järvsö med bra pendlingsavstånd från flera orter med både bil och tåg.

Du kommer inledningsvis att bli anställd av Konsultia och tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Stefan Persson på telefonnummer: 072-517 26 14 eller via e-post: stefan@konsultia.se.

Urval sker löpande så ansök gärna redan idag!
Mer info
Kontaktperson Stefan Persson
Telefon 072-517 26 14
Område Ljusdal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker ytterligare CNC- och Maskinoperatörer för uppdrag hos vår kund i Järvsö!

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se