Erfaren HR-konsult sökes till uppdrag i Ljusdal

Erfaren HR-konsult sökes till uppdrag i Ljusdal

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning som är ett kommunägt företag i Ljusdal söker vi nu en HR-konsult.

Du är specialist på personalfrågor och kommer att ge stöd åt koncernens chefer för verksamheten samt driva, samordna, underhålla och utveckla HR-processer. Du kommer arbeta med alla typer av personalärenden från rekrytering och anställningsavtal till systematiskt arbetsmiljöarbete samt vara arbetsgivarrepresentant på arbetsmarknaden och vid fackliga förhandlingar. Vidare kommer du arbeta med att utveckla koncernens arbetsmiljö och personalkompetens samt skapa en mer attraktiv arbetsplats som leder företaget till ett starkare varumärke på arbetsmarknaden.

Uppdraget är på heltid med start omgående och pågår t.o.m. april 2023 med möjlighet till förlängning.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom personalområdet eller likvärdig examen. Vidare ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av operativt och konsultativt HR-arbete. Du bör ha goda kunskaper om arbetsrätt.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Ljusdal med start omgående tom april 2023 med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Hannah Olsson
Telefon 08-525 01 800
Område Ljusdal
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 5 okt 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.