Eltekniker

Eltekniker

Vi söker nu en person som kan stärka vår kompetens inom el- och styrteknik till vår expanderande hissverksamhet thelift+ Elevators. Detta är en ny roll hos oss och vi ser det som positivt att tjänsten kommer formas efter vem du är och vilka erfarenheter du har med dig!

Vi vänder oss mot både den offentliga marknaden och den privata med villahissar, med en gemensam målsättning: nöjda kunder. Arbetet innebär mycket fokus på utveckling och felsökning på våra hissar och tillhörande produkter. Är du intresserad av rollen är du varmt välkommen att ta kontakt med oss för att få mer detaljer kring arbetsuppgifterna.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig med ett brinnande intresse för teknik och som även har goda kunskaper inom el- och styrteknik, meriterande är om du har arbetat som elektriker tidigare eller om du har arbetat inom el- eller styrteknik mot hissar. Du är obehindrad i svenska i tal och skrift samt är kunnig i engelska språket. B-körkort är ett krav.

Du är van att själv planera dina arbetsuppgifter, där struktur, noggrannhet och ansvarstagande är en självklarhet.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete i en ansvarsfull roll. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar, god stämning och en positiv utveckling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Anställningen kommer att vara hos Peges i Ljusdal AB men du kommer att arbeta inom vår verksamhet för hissar - thelift+ Elevators.

thelift+ utmanar hissmarknaden genom att leverera skräddarsydda plattformshissar med ett tydligt fokus på design, inredning och komfort. Vi vänder oss mot de kvalitetsmedvetna som intresserar sig för teknologisk design och komfort, till ett attraktivt pris. Utveckling och tillverkning i Sverige.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande, skicka därför din ansökan redan idag!

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Nils-Göran Pege, 0651-76 60 09

Vi ser fram emot din ansökan!

Krav
  • Brinnande intresse för teknik
  • Goda kunskaper inom el- och styrteknik
  • Obehindrad i svenska
  • Kunnande i engelska
  • B-körkort
Meriterande
  • Arbetat som elektriker
  • Arbetat inom el- eller styrteknik mot hissar
Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peges designar och tillverkar hytter till fordon och vi är 50 anställda vid Norrkämsta industripark i Ljusdal. Vi har löpande och nära samarbete med våra kunder när det gäller nya konstruktioner och produkter och vår ledstjärna är TPS, Toyota Production System som genomsyrar hela företaget när det gäller kvalitet och ständiga förbättringar.