Teknisk support mot produktion

Teknisk support mot produktion

Du har nu chansen att få jobba på ExTe i Ygskorset! Om du är teknisk, gillar att serva maskiner, undersöka kvalitetsavvikelser, jobba med nya produkter och helt enkelt ha ett väldigt varierat arbete kommer du att stortrivas hos oss.

Beskrivning

Du kommer ingå i ett team med interna servicetekniker med ett brett och flexibelt arbete inom produktionsavdelningen. I din roll ingår allt från akutjobb till planerad verksamhet för att säkerställa att det praktiska i maskinparken fungerar, att provningsprocessen löper på, att teknisk analys görs av kundavvikelser samt jobb med prototyper och fixturer. I rollen ingår även att förbereda utställningsmaterial för mässor och aktiviteter. Vid behov ingår även att vara back-up för teknisk support ute på fältet. Du rapporterar till produktionschefen.

Din profil

Vi ser att du har någon slags teknisk utbildning i grunden alternativt motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet som mekaniker är det ett plus. Du har ett stort tekniskt intresse och vi söker dig som är nyfiken på våra produkter och lösningar. Det är meriterande om du kan svetsa, svarva och fräsa och om du tidigare jobbat inom industrin eller i transportbranschen. B-körkort är ett krav och har du CE-körkort är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska bra i tal och skrift och du har grundläggande IT-kunskap och gärna kunskap i Monitor affärssystem.

Samarbete och ett proffsigt förhållningssätt är nödvändiga egenskaper för rollen. Du är en lösningsorienterad och utåtriktad lagspelare som trivs med att vara med där det händer. Du är väldigt flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Krav
  • Teknisk utbildning alternativt motsvarande erfarenhet
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Office-paketet
  • Kunna resa vid behov
Meriterande
  • Mekaniker
  • Timmertransporter
  • Svetsning, svarvning eller fräsning
  • CE-körkort
  • Monitor
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpnade.

Anställningen avser heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Johansen på magnus.johansen@exte.se
Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ExTe är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare. Vi levererar produkter till virkesåkare i alla länder med krav på trafiksäkerhet, bra arbetsmiljö och rationella transporter. Vår produktutveckling har skapat normer i många länder för hur trafiksäker lastförankring ska vara konstruerad. Vi väljer systematiskt konstruktions- och produktionslösningar som ger maximal säkerhet i funktionen. Att våga tänka i nya banor och se nya lösningar för våra kunder är en del av själen i ExTe.