Underhållsmekaniker till Setra Färila

Underhållsmekaniker till Setra Färila

Setra Färila söker nu en underhållsmekaniker till underhållsteamet. Vi har som mål att lyfta underhållsverksamheten till en högre nivå genom att aktivt arbeta med ständiga förbättringar av processer och systemstöd utifrån verksamhetens behov. Gillar du utmaningar och ett arbete där du får använda din kreativitet och problemlösningsförmåga är du kanske den vi söker.

Om tjänsten

Som underhållsmekaniker arbetar du med både förebyggande och avhjälpande underhållsarbeten på hela sågverksområdet. Arbetsformen är 2-skiftarbete fm/em. Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter och ställer krav på mycket god problemlösningsförmåga, förmåga att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Som person är du strukturerad och noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och har god social förmåga. Du har ett nära samarbete med det underhållslag du ingår i bestående av underhållsansvarig, el-ansvarig, mekaniker och elektriker.

Vi söker dig som har:
  • Industri alt. Verkstadsmekanikerutbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet från mekaniskt underhållsarbete i industriell miljö eller av tunga fordon
  • Mycket god problemlösningsförmåga
  • Erfarenhet av svarvning och fräsning
  • Goda svetskunskaper
  • Kunskap i hydraulik, pneumatik och mekanik
  • God datavana
  • Förarbevis på hjullastare och truck är meriterande
Inom Setra ser vi mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina personliga egenskaper berikar både vårt företag och våra kunder. Vi utmanar varandra till att varje dag bli lite bättre och att ha kul på jobbet. Medarbetarnas motivation och engagemang är avgörande för vår möjlighet att nå långsiktig lönsamhet. Setra driver därför ett målinriktat arbete med att bygga en gemensam företagskultur med tydligt lönsamhets- och kundfokus. Centrala värdeord är engagemang, nytänkande och ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan och kontakt

Har du några frågor angående tjänsten kontakta Underhållschef Anders Toresson, tfn 070 233 30 52.

Välkommen in med din ansökan senast den 17 april. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Anders Toresson
Telefon 0702333052
Område Ljusdal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.setragroup.com/sv-se/
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (13 dagar kvar)