Colabitoil söker förare med CE-kort

Colabitoil söker förare med CE-kort

Tankbilschaufförer med CE-kort sökes till Ljusdal.

Vi på Colabitoil Sweden AB är ett växande företag i drivmedelssektorn som nu letar efter nya duktiga medarbetare. Tjänsten vi erbjuder är heltid 40h/vecka med 6 månaders provanställning som övergår till fastanställning, då vi vill att våra medarbetare ska trivas på arbetsplatsen och känna en säkerhet i vardagen. Vi på Colabitoil värdesätter din kompetens som förare och förstår att våra förare besitter en nyckelkompetens som får vår verksamhet att gå runt.

Arbetsbeskrivning:
Som tankbilschaufför hos oss på Colabitoil Sweden AB levererar du med tung lastbil och släp drivmedel till mobila tankstationer som dagligen kan flyttas för att fylla våra kunders behov. Din arbetsdag består av att lasta din tankbil vid depå för att sedan fylla tankar runt om i mellansverige.

Krav:
  • CE-kort
  • Har kört lastbil med släp i minst 2 år
  • Giltigt ADR för tank (om inte kan eventuell utbildning diskuteras för rätt person)
  • YKB (Yrkeskompetensbevis)
  • Kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av att ha kört tankbil
Vem vi söker
Som tankbilschaufför på Colabitoil Sweden AB behöver du vara en god förare med hög arbetsstolthet. Eftersom att vi i huvudsak arbetar med mobila tankstationer är ett skarpt lokalsinne och förståelse för åkerinäringens krav och behov av yttersta vikt. Du bör vara social då Colabitoil Sweden AB är ett ständigt växande företag som arbetar med utveckling, produktion och distribution vilket ställer dig inför att ofta möta nya kollegor med olika kompetenser. Du kommer att arbeta med väldigt stor frihet vilket medför ett ansvar att arbeta på ett strukturerat arbetssätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Colabitoil Sweden AB

Start: Enligt Överenskommelse

Arbetsort: Ljusdal

Omfattning: Heltid, 40 h per vecka

Anställning: 6 månader provanställning, därefter fast anställning

Lön: Enligt kollektivavtal

Ansökan: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan skickas in digitalt till work@colabitoil.com . I ämnesraden skriver du Ansökan tankbilsförare Ljusdal.

För mer information: kontakta Tobias Andersson 0771-18 59 70
Mer info
Kontaktperson Tobias Andersson
Telefon 0771-18 59 70
Email Mejla Tobias Andersson
Område Ljusdal
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Colabitoil Sweden AB är ett ungt och innovativt företag som är ledande i utvecklingen av det moderna drivmedlet HVO. Vi har vårt huvudkontor och utveckling stationerad i Norrsundet som ligger norr om Gävle men har våra tankstationer utspridda mellan Gävleborg, Dalarna,
Västernorrland, Härjedalen och Jämtland för att nämna en handfull.