Sommarjobb i Ljusdal

Sommarjobb i Ljusdal

Om företaget

Varför ska du välja Clockwork i sommar?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete under sommaren.

Dina arbetsuppgifter

Hurra! Nu börjar vår sommarrekrytering!

Vi söker dig som vill förstärka vår härliga personalstyrka under sommaren. Vi tillsätter både korta och längre uppdrag inom många branscher, vissa kräver mer erfarenhet medan andra är bra för dig som inte varit på arbetsmarknaden så länge. Uppdragen sträcker sig i olika omfattning från maj till september och arbetsuppgifterna varierar.

Exempel på uppdrag hos oss under sommaren kan vara receptionist, administratör, kundtjänst, lönespecialist, ekonomiassistent eller något mer praktiskt så som lagerarbetare eller montör.

Din profil

Som person är du arbetsvillig och engagerad. För att trivas i arbetet som konsult bör du vara flexibel då du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel. Vi ser gärna att du som söker gått ut gymnasiet, studerar på högskolan eller är redo för nya utmaningar i arbetslivet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Urvalet pågår fram till den 17 maj och intervjuer sker löpande under urvalsprocessen.

I din ansökan vill vi gärna att du anger vilket eller vilka tjänster som du är intresserad av samt datum för när du kan börja jobba.

Hör gärna av dig om du har frågor till ansvarig konsultchef Linnéa Hedenberg på 073-351 27 84 eller maila linnea.hedenberg@clwork.se eller kandidatansvarig Samuli Helavuori på 073- 351 27 63 eller maila samuli.helavuori@clwork.se
Vi ser fram emot att din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linnea Hedenberg
Telefon 073-351 27 84
Område Ljusdal
Yrkesroll Administration, Assistent, Arkiv & Bibliotek
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 17 maj 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se