Redovisningsekonom till vår kund i Ljusdal/Järvsö

Redovisningsekonom till vår kund i Ljusdal/Järvsö

Dina arbetsuppgifter

Drivs du av att jobba mot deadlines och har ett sinne för siffror? Vill du jobba i ett mindre team som består av positiva och kompetenta kollegor? Då kan det här passa dig. Just nu söker vi en redovisningsekonom till vår kund i Ljusdal/Järvsö.

Du kommer att bli anställd av Clockwork och arbeta hos vår kund. Uppdraget är på deltid (60 %) och du arbetar vardagar dagtid. Det kan även finnas möjlighet att utöka sysselsättningen med andra administrativa uppgifter. Start för uppdraget är i december/januari.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning inkl. avstämning och månadsbokslut, månadsrapportering och ekonomiska skattedeklarationer, kund- och leverantörsreskontra samt anläggningsregister. Du kommer även vara behjälplig vid årsbokslut samt årsredovisning. Lönehantering kan även ingå om du har erfarenhet sedan tidigare.

Din profil
  • Du har studerat ekonomi på universitet/högskola alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har arbetat med löpande bokföring samt bokslut
  • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet framförallt Excel
  • Är van att jobba i större affärssystem
  • Meriterande är om du har erfarenhet av affärssystemet Monitor
  • Meriterande är även om du har erfarenhet av lönesystemet Agda
För att passa i rollen ser vi att du är glad och lättsam som person. Vidare tar du stort eget ansvar, är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du är en teamspelare samt flexibel och prestigelös.

Tjänsten passar kanske dig som driver eget företag idag inom redovisning eller om du har några års erfarenhet av att jobba som redovisningsekonom.

Varför ska du välja Clockwork?
Som anställd på Clockwork kan du välja att få din lön utbetald varje fredag istället för att vänta en hel månad på din lön, dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. En annan fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. Många av våra uppdrag erbjuder möjlighet till förlängning. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Hör gärna av dig om du har frågor till Linnea Hedenberg på 073- 351 27 84 eller linnea.hedenberg@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Linnea Hedenberg
Telefon 073-351 27 84
Område Ljusdal
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se