Säljande Produktspecialist

Säljande Produktspecialist

Är du en målmedveten person som är lösningsorienterad och med glädje tar dig an nya utmaningar har vi jobbet för dig! Hos oss på
Byggfakta har du möjligheten att få vara med och ta din egen karriär till nya höjder och jobba med produkter i världsklass.

Byggfakta Group är Byggbranschens och den kommersiella hyresgästmarknadens Go-To Guy inom försäljning, marknadsföring och beslutsstöd.

Byggfakta Group är en lönsam och expansiv koncern med verksamhet i hela Norden samt i Portugal, Spanien, England, Schweiz, Tjeckien och Slovakien. Vi omsätter 1.500Mkr, har ca 1 000 anställda och vill bli ännu fler. Flest anställda finns i vår svenska verksamhet där vi har våra största kontor i Ljusdal och Hudiksvall, men kontor finns även i Stockholm, Helsingborg och
Sveg

Vi söker nu en säljande Produktspecialist till Byggfakta
Analytics PRO i Ljusdal eller Hudiksvall.


Vad Google Analytics är för e-handeln är Byggfakta Analytics
PRO för byggbranschen. Vi har utvecklat ett unikt och kraftfullt analysverktyg för byggbranschen, där företag kan analysera trafiken på sin hemsida och utvinna värdefull information från den.

Med Byggfakta Analytics PRO kan vi erbjuda mer information än bara antalet besökare, geografi och tid. Vi är troligen först i världen att kunna erbjuda ett analysverktyg där vi presenterar vilket företag i byggbranschen som besökt din hemsida, vilka byggprojekt som företaget är involverad i och vem som är kontaktpersonen.

Din Roll

Din roll blir att föra samtal med VD, Marknadschefer,
Försäljningschefer och IT-chefer hos Materialleverantörer och andra tjänsteföretag inom Byggbranschen som är intresserad av att få reda på värdefull data från sin hemsida.

Hjälpa dem skapa bättre marknads- och
försäljningsaktiviteter samt utbilda dem i hur man analyserar trafiken på bästa sätt.

Då tjänsten och produkten är ny kommer det finnas stora möjligheter att påverka arbetssättet och vidareutveckla produkten.

Erfarenhet

Erfarenhet av digital försäljning eller att driva/analysera trafik är mycket meriterande. Även kunskap inom Leads-generering, SEO och hur hemsidor är uppbyggda samt försäljning på en högre nivå är viktiga erfarenheter.

Du bör ha minst 5 års erfarenhet av B2B-försäljning och känna dig bekväm att hålla i digitala möten.

Du är:

·Målmedveten

·Prestigelös

·Kreativ

·Nyfiken

·Affärsmässig

Du får:

·Hälsinglands mest spännande koncern

·Unika och marknadsledande produkter

·Stark säljkultur

·Mycket bra förtjänstmöjligheter

·Bra utvecklingsmöjligheter inom koncernen

·Trevliga kollegor

Du och din inställning är det i slutändan som är viktigast, att du har rätt inställning och vilja är det som kommer ha störst betydelse för ditt resultat.

Den sökande får en mycket bra inskolning och utbildning om koncernen, företaget och våra produkter. Du kommer få alla förutsättningar för att lyckats och utvecklas!

Skicka in din ansökan till Fredrik Nilsson senast 30/4

fredrik.nilsson@byggfakta.se

Tel nr: 070-762 762 9
Mer info
Kontaktperson Fredrik Nilsson
Telefon 0707627629
Email Mejla Fredrik Nilsson
Område Ljusdal
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://karriar.byggfakta.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (9 dagar kvar)