Byggdagboken växer och söker nu fler säljare

Byggdagboken växer och söker nu fler säljare

Här är tjänsten och företaget för dig med vilja och ambition att utvecklas! Du får arbeta med en fantastisk produkt tillsammans med härliga kollegor. Vi erbjuder även möjligheten att arbeta från vårt kontor i Lissabon.

Information om tjänsten

Byggdagboken är en modern och teknisk arbetsgivare, hela säljprocessen är digital vilket gör att du kan möta kunder över hela Sverige. Du prospekterar, bokar demovisningar med kunden och går på avslut. Du har helhetsansvaret för dina kunder men självklart med stöttning från dina grymma kollegor.

Vi är mån om att våra medarbetare ska trivas och lyckas nå sina egna mål, därför erbjuds du en individuell utbildningsplan beroende på dina tidigare erfarenheter och under hela din anställningstid får du kontinuerlig utbildning i försäljning och ledarskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en positiv person med driv, vilja och ambitionen att göra ett riktigt bra jobb. Tidigare erfarenhet av liknande arbete eller erfarenhet från byggbranschen är inget krav men det ses som meriterande. Det viktigaste är att du är nyfiken och vill lära dig. Din personligheten kommer att vara viktig för oss, för att trivas och göra ett bra arbete behöver du självklart gilla att ha kontakt med människor och ha förmågan att hålla en hög aktivitet.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid. Fast lön + Provision

Övrig information

Sista ansökningsdag 2022-06-22

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Oscar Jonsson 072-142 88 25 eller Jessica Larsson 072-142 85 67. Tillsättning sker efter överenskommelse.
Mer info
Område Ljusdal
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 juni 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggdagboken är utvecklad för dig som jobbar med projekt inom bygg- och anläggningsbranschen. Här har du allt samlat digitalt på ett ställe med funktioner som ÄTA, tidrapportering, dagbok och dokumentation. Oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta.