Hoppa till innehåll
SÖE Konsult AB logotyp

Automationsingenjör

Publiceringsdatum
11 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
I rollen som konsult hos oss så ser vi att du har ett stort tekniskt kunnande men minst lika centralt är kontakten med våra kunder. I många uppdrag hjälper vi våra kunder med att dels ta fram tekniskt beprövade automationslösningar men vi bidrar även med en rådgivande roll där vi hjälper kunder hela vägen från sensorer och hårdvara till moln.

Din erfarenhet kommer kanske tidigare från fastighetsautomationsbranschen eller industriautomation där PLC-programmering,
Scada-konfigurering och datakommunikation har varit en central del.

En hög med begrepp som känns igen är IEC-61131-3, javascript, CSS, C#, SQL, REST-api, JSON, XML med flera. IT-säkerhet är också viktigt så det är en stor fördel om du har ett kunnande inom detta.

System och applikationer där erfarenhet är meriterande är Visual Studio, Web Port, Twincat och GitHub

Utöver dina tekniska kunskaper ser vi gärna att kontakt med kunder och kollegor är något som du ser som positivt. Många gånger har våra uppdrag ingen rak väg mot målet, utan möjligheten att vara lyhörd och anpassa sig till nya situationer där kunden kommer i första rummet är otroligt viktigt.

Liknande Jobb

SÖE Konsult AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 mars 2024 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SÖE Konsult är ett konsultbolag som säljer lösningar och tjänster inom automationssystem. Med hjälp av smarta automatiseringslösningar hjälper vi våra kunder med allt från digitaliseringen av deras fastighetsbestånd till utveckling av mjukvara för maskiner.

Vi är ett litet företag där möjligheten att utvecklas och lära av varandra genomsyrar vardagen. Vi erbjuder spännande projekt med branschledande kunder. Vill du ligga i framkant på den digitaliseringsresa som många branscher just nu genomför så är SÖE Konsult rätt arbetsplats för dig.

Vi jobbar idag mycket genom digitala verktyg men har kontor i Ljungby och Örebro. Vi erbjuder en varierad arbetsmiljö där man kan jobba helt eller delvis på distans eller kontor.

Välkommen in med din ansökan.