Hoppa till innehåll
Holtab AB logotyp

Holtab söker Elmontör till produktionsenheten i Lidhult

Ansök nu
Holtab växer, till stor del drivet av den pågående elektrifieringen och energiomställningen. Nu söker vi elmontör som vill vara med och skapa morgondagens kraftlösningar tillsammans med oss.

Holtab är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar för kraftöverföring. Hos oss möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. Våra korta beslutsvägar och vårt höga medarbetarengagemang är något vi verkligen värnar om. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Rollen som elmontör

Jobbet som elmontör innebär en varierande vardag med kamratskap och goda möjligheter till utveckling. Du kommer bland annat montera och installera komponenter elektriskt och mekaniskt till våra stationer, ett arbete som kan ske både individuellt och i team. Elektriskt installationsarbete görs efter krets-/enlinjescheman och kopplingstabeller. Allt arbete sker i en ren och ljus inomhusmiljö, alltid med säkerheten i första rummet.

Vem vi söker

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom el. Vi vänder oss både till dig som nyligen gick ut skolan och dig som arbetat ett tag med elinstallationer.

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper, att du är noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har lätt för och gillar att samarbeta.

Det här erbjuder vi dig

Tjänsten är tillsvidare och heltid med placering i Lidhult. Hos oss får du möjlighet att jobba med den senaste tekniken med kollegor som gillar nytänkande och utveckling. Du arbetar i ljusa och trevliga lokaler med väl anpassade arbetsverktyg för bästa förutsättningar.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetsuppgifterna och företaget. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och i din yrkesroll.

Vill du veta mer

Kontakta gärna rekryterande chef Lars Gedda 076-761 65 85.

Om du har frågor om företaget eller rekryteringsprocessen kontaktar du Martina Karlsson HR på 073-140 11 84

Ansök

Tycker du att detta låter intressant? Vi ser fram emot din ansökan.

Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att vi kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Ansök därför så snart som möjligt men senast 18 juni.

Årets karriärföretag

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Årets karriärföretag 2023 . Motivationen som följde med utmärkelsen känns fint i både hjärta och mage:

Holtab är en spännande och engagerad arbetsgivare som gör ett exemplariskt employer branding arbete. Samarbete med inspirerande personer, skolor och universitet lockar unga talanger till Holtab och en stor bredd av karriär- och utvecklingsmöjligheter tror vi gör att de stannar. Hållbarhet genomsyrar både företagskulturen och företaget i stort. En mycket attraktiv arbetsgivare!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Holtab är ett framåtriktat industriföretag med en positiv och välkomnande företagskultur som utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att morgondagens kraftförsörjning blir verklighet. I företaget föds många kreativa idéer som med korta beslutsvägar oftast är möjliga att genomföra. För oss är även goda samhällsinsatser viktiga. Därför jobbar vi långsiktigt med olika CSR-projekt, både lokalt och globalt. Tillsammans har vi kraft att förändra. http://www.holtab.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare