Hoppa till innehåll
Hedin Bil AB logotyp

Bilförsäljare Ljungby

Om rollen

Vi söker nu ytterligare efter en duktig och driven säljare med ansvar för försäljning av Mercedes-Benz och Nissan. Ditt uppdrag blir att bearbeta företag- och privatmarknaden på med hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

På vår anläggning i Ljungby arbetar idag 10 medarbetare inom områdena försäljning och eftermarknad. Vi är en relativt liten anläggning men ett glatt gäng som tillsammans arbetar hårt för att alla ska trivas och ha det bra.

Din profil

Vi söker Dig som är ambitiös, resultatfokuserad och som alltid har affärsmöjligheter i åtanke. I ditt arbetssätt är du proaktiv och har en förmåga att arbeta mot uppsatta mål. Vidare förutsätter vi att du har ett högt driv och har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer.En stor del av rollen innebär att aktivt arbeta för att hitta nya kunder. Proaktivitet med telefonsamtal och närvaro online är exempel Det är meriterande om du har någon form av lokal förankring till Ljungby och/eller om du har tidigare säljerfarenhet. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer!

B-körkort krävs.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring kan ingå.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Adnan Bajgora
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 apr. 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare