Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Empleo i Ljungby har under flera år haft en fin utveckling på rekryteringssidan, nu söker vi dig som vill vara med och driva våra kundrekryteringar från start till mål!
 
Sedan starten 2015 har Empleo byggt upp ett starkt huvudkontor i Växjö och etablerat ett nytt kontor per år, Ljungby 2017, Vetlanda 2018 och Värnamo 2019. Under våren 2022 sålde vi hela Empleo och går framöver in under namnet Eterni, med stor verksamhet i hela Norden. Tillsammans ska vi växa inom såväl bemanning som rekrytering och har idag ca. 18 kontor i landet, 40 internt anställda och drygt 700 medarbetare/konsulter på fältet.

Vi sitter i en härligt trevlig lokal i Garvaren i centrala Ljungby och är redo för att ta emot och introducera vår nästa Rekryteringskonsult med siktet inställt på lyckosamma rekryteringsprocesser med våra kundföretag i och runtomkring Ljungby. 

Vi har kontinuerligt i gång ett 60-tal rekryteringar i området Kronobergs och Jönköpings län, något vi är mycket stolta över. Vi har flera olika kompetensområden och växer med våra kunder. Upptagningsområdet för denna roll är i första hand Ljungby med omnejd med ansvar för rekryteringar i varierande branscher.

Vi har många års branscherfarenhet och vi erbjuder vår nya kollega en stimulerande och utvecklande roll i ett kompetent team, verksamma i en affärs- och kundnära arbetsmiljö.  

Som Rekryteringskonsult på Empleo har du en central roll i rekryteringsarbetet. Du driver stora delar av affären själv och ansvarar för hela rekryteringsprocessen samt återkoppling och analys av personlighets- och begåvningstester. På Empleo verkar vi alla för det goda samarbetet över hela koncernen och stöttar självklart varandra när det krävs. Du ansvarar i huvudsak för:  
 
  • Hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till val av slutkandidat 
  • Att utföra, tolka och återkoppla personlighetstester i rekryteringsprocesser
  • Headhunting/Research samt proaktiv identifiering och kommunikation av och med kandidater 
  • Annonsering, marknadsföring samt strategiskt rekryteringsarbete 
  • Att utveckla företagets befintliga affärsrelationer samt identifiera och etablera nya 
     
Vi ger dig en unik möjlighet att vara med och påverka din professionella och personliga utveckling. Är du intresserad av att bli en del av Empleo/Eternis fortsatta tillväxtresa? Då bör du ansöka redan idag! 

Din profil 
Du som antar denna utmaning innehar en eftergymnasial utbildning inom försäljning eller marknadsföring, alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet som rekryterare/affärsutvecklare eller arbetat som HR-chef. Att kombinera rekrytering med affärsutveckling är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, något som även vi erbjuder i denna mångsidiga och intressanta roll.

Med fördel har du en lokal förankring i Kronobergs län och är van att arbeta med långsiktiga kund- och kandidatrelationer. Vi ser gärna att du är van att jobba mot både produktions- och tjänstesidan.   

Vi värdesätter att du på ett tryggt och professionellt sätt sätter dig in i och driver rekryteringar på både chefs- och specialistnivå samt har förmågan att kunna hantera olika typer av processer samtidigt. Som stöd har du fler duktiga rekryterare inom Empleo/Eterni samt lokala kollegor i Ljungby.    

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och tror att du är en drivande person som är utåtriktad, strukturerad samt van att ta ansvar och har en mycket god social förmåga.

Du har lätt för att skapa och förvalta affärsrelationer inom olika verksamheter och agerar alltid professionellt. Med ett brett kontaktnät och ett affärsinriktat arbetssätt, tror vi att du kan komma att genomföra många lyckosamma rekryteringar med goda resultat och fina kund- och kandidatrelationer hos oss på Empleo.  

Blir du stimulerad och motiverad av att driva professionella och djupgående affärer i mål, då tror vi att du och Empleo långsiktigt kommer trivas och utvecklas ihop!  Låter Empleo/Eterni som din nästkommande arbetsplats, då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse. 
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. 
Ansök: Snarast eller senast den 15 januari. 
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (6 dagar kvar)