Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi söker Marknadskommunikatör till Enertech AB!

ARBETSUPPGIFTER
Till vårt trevliga kundföretag Enertech AB i Ljungby söker vi en kreativ och modern Marknadskommunikatör!

Du ingår i ett kompetent och härligt team på 8 personer där ni alla värnar om det goda samarbetet. Tjänsten är som klippt och skuren för dig som brinner för skriftlig, muntlig och rörlig kommunikation från webben till interna forum.

Hos oss får du jobba i en bred roll med ansvar för:
 
  • Sociala medier och annonsering
  • Kampanjer och framtagning av strategier för detta
  • Framtagning av material till webb, intranät eller mässor
  • Trycksaker och rörlig media
  • Text och bild för både interna och externa presentationer

Hos oss får du fortsätta att utveckla din kreativa och skapande sida, vi värdesätter både personlighet och erfarenhet och söker dig som vill bli en del av ett positivt och idérikt team i Ljungby! Välkommen till oss och vår tillväxtresa, läs gärna mer om verksamheten på enertech.se

Visst låter detta som en spännande roll? Välkommen att bli en del av ett härligt och framåtriktat team!

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du som antar denna utmaning har troligen en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, media eller reklam. Utöver din utbildning har du även ett par års praktisk erfarenhet inom området och besitter goda kunskaper i Adobepaketet. Du brinner för det kreativa och att skapa intressanta, professionella och moderna texter, material och kommunikation.

Vidare har du ett öppet sätt, är färgstark och kreativ och är mån om att agera stöd och ge service till hela organisationen. Vi är ett sammansvetsat team som jobbar nära och där vi på ett naturligt sätt delar kunskaper och erfarenheter med varandra, allt för att fortsätta att utvecklas som grupp!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker en kreativ person som bidrar med idéer och tankar inom området. En förutsättning för oss är att du är samarbetsvillig och har viljan att bidra till gemensamt uppsatta mål. Utöver detta har du ett arbetssätt som gör att du kommer i mål med dina uppgifter på ett strukturerat och kvalitativt sätt.

Vill även du blir en del av vårt team? Vi är redo att ta emot vår nästa kollega redan idag!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Marknadskommunikatör är en direktanställning hos Enertech AB i Ljungby!

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Moberg via mail: rebecca.moberg@eterni.se eller 0470-730191.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare