Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Specialpedagog

Ansök nu
Om oss
Clockwork elevhälsa finns för Er som behöver stöd i elevhälsoarbetet. Förutom att bemanna och rekrytera personal till elevhälsan kan Clockwork bidra på plats med ett team, likaväl som på distans. Detta område leds av tidigare specialpedagog och skolledare.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! När ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa på; www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Vår samarbetsskola, Thorén Framtid i Ljungby, söker en erfaren specialpedagog. Skolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem. Skolan har i dagsläget 206 elever och ligger endast ett stenkast ifrån naturreservatet Kronoskogen. De strävar efter en inspirerande och varierad undervisning där varje elev bemöts utifrån sina unika behov. De tror att trygghet är en förutsättning för lärande och arbetar strukturerat för ett tryggt arbetsklimat.

Dina arbetsuppgifter
Som specialpedagog hos Thorén framtid kommer du att arbeta med det förebyggande och främjande arbetet för elevernas måluppfyllelse och hälsa. I tjänsten ingår att arbeta med kartläggningar, utredningar, åtgärdsprogram och att söka tilläggsbelopp. Du kommer också ingå i skolans elevhälsoteam.

Din profil
Vi söker dig som har specialpedagogexamen och som har erfarenhet av att jobba som specialpedagog. Du har ett stort engagemang och intresse för att tillsammans med dina kollegor skapa de bästa förutsättningarna för relationsbygge och måluppfyllelse med eleverna. Du är van vid att arbeta lösningsfokuserat, är strukturerad och har förmågan att se vad som behöver göras.


Ansökan
Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan till oss redan idag! Intervjuerna sker löpande.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb Vid frågor, hör av dig! Följ oss: www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork elevhälsa finns för Er som behöver stöd i elevhälsoarbetet. Förutom att bemanna och rekrytera personal till elevhälsan kan Clockwork bidra på plats med ett team, likaväl som på distans. Detta område leds av tidigare specialpedagog och skolledare. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! När ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer om vår resa på; www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare