Volkswagensäljare till Atteviks Ljungby

Volkswagensäljare till Atteviks Ljungby

Vill du jobba i ett vinnande team? Ja då är du välkommen med att söka tjänsten som säljare för Volkswagen personbilar & transportbilar i Ljungby.

Arbetsuppgifterna:
Ditt huvudansvar blir att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Du arbetar långsiktigt och sätter kunden i centrum. Du kommer att driva försäljningsprocessen framåt till ett avslut, leda säljaktiviteter, demonstrera bilar, lämna produktinformation, provkörning och avtalsskrivning.

Tjänsten innebär försäljning av både nya och begagnade bilar, offerera, leverera och följa upp affären. Du kommer att ansvara för hantering av inbyten och prissättning som sker i samråd med märkeschef. Du kommer även ha ett budgetansvar.

Kvalifikationer:
Som person är du engagerad och har en stark känsla för affärsförståelse samt förmåga att kommunicera och bygga kundrelationer. Du har ett eget driv och trivs i en roll med högt tempo samt är van att arbeta mot uppsatta mål med ett lönsamhetsansvar.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska både vad det gäller tal och skrift. Du är resultatorienterad och sätter kunden i centrum. Du har minst några års dokumenterad erfarenhet av försäljning och relationsskapande försäljningsarbete. Körkort B är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Ljungby.

Ansökan och frågor:
Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår försäljningschef, Stefan Håkansson på stefan.hakansson@atteviks.se eller telefon 0476-51106.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/4. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Mer info
Kontaktperson Stefan Håkansson
Telefon 0476-511 06
Område Ljungby
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Personvagnar och Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.