Hallvärd/säljare

Hallvärd/säljare

Vi söker en hallvärd/säljare till Ljungby

Är du positiv, social, nyfiken på bilar och gillar att möta kunder? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi en hallvärd/säljare till Kronobergs Bil i Ljungby.

Som hallvärd/säljare kommer du ha ett varierande och omväxlande jobb som omfattar hela bilaffären. Allt ifrån att flytta om bilar i hallen, hjälpa till med provköringar, fotografera och lägga ut bilar på annons, se till att bilar och lokaler är fräscha till att bygga kundrelationer och se till att kunden få bästa möjliga intrycket hos oss. Du kommer även ha ett nära samarbete med kollegor och leverantörer och du kommer även att växa in med rollen som säljare med dess arbetsuppgifter.

I din roll är det viktigt att du är lättlärd, ambitiös och ser till att göra det lilla extra - oavsett om det gäller att göra bilar redo för försäljning eller att hjälpa till vid kundleveranser.

Vi på Kronobergs Bil ställer höga krav på kvalitet, engagemang och kunskap. Därför söker vi dig som delar vår stora passion för bilar och som alltid kan sätta kunden i fokus och vara lyhörd. Då den långsiktiga ambitionen med tjänsten är att den ska övergå till en säljartjänst så söker vi dig som är villig att jobba hårt för att utvecklas tillsammans med oss!

KRAV
  • B-körkort
  • God administrativ förmåga och behärska svenska och engelska i tal och skrift.
  • Minst två års arbetslivserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning och service är meriterande.
Tidigare erfarenhet inom bilbranschen är inget krav, men vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en heltidstjänst och ansökan görs genom att skicka in CV och personligt brev till jobb@kronobergsbil.se alternativt via knappen "Ansök nu" och märk det med "Hallvärd/säljare".

Rekryteringsprocessen är i gång så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Key Account Manager, Butik, Kundservice, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kronobergsbil.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kronobergs Bilaffär är ett företag som idag finns representerade på följande orter: Växjö, Ljungby och Älmhult. Dessutom ingår även Laholms Bilaffär i Laholm och Newman Bil i Hässleholm i samma Koncern. Kronobergs Bilaffär grundades 1946 och är ett familjeföretag med lång gedigen erfarenhet i bilbranschen. Vi erbjuder en trivsam familjär arbetsplats där vi alla hjälps åt. Vi gillar att ha kul på jobbet och brinner för att överträffa kundens förväntningar.

Våra nybilsmärken är Peugeot, Peugeot Transportbil, Opel, Opel Transportbil, Honda, Suzuki, Suzuki ATV, Isuzu, Fiat, Fiat Transportbil, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Kia och AIXAM Mopedbil. Vi erbjuder service på märken som Peugeot, Honda, Opel, Suzuki, Isuzu, Saab, Fiat, Chevrolet, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Kia, AIXAM Mopedbil och Suzuki ATV. Vi är idag 100 anställda och har en omsättning på ca 500 MSEK. Newman Bil erbjuder även Subaru.