Inköpare med kompetens inom produktionsteknik

Inköpare med kompetens inom produktionsteknik

Om kundföretaget

Swepac AB är ett helsvenskt företag som utvecklar och tillverkar maskiner för jord- och asfaltspackning samt maskiner och utrustning för betongbearbetning. Företaget är marknadsledande i Norden och har nyligen påbörjat en vidare internationell expansion. Swepac har lång erfarenhet av maskintillverkning där utvecklings- och designarbetet styrs mot produkter med genomtänkt funktion, hög kvalitet, god ergonomi och omtanke om både miljö och arbetsmiljö.
Swepac omsätter idag drygt 100 mkr och har ca 30 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en operativ inköpare med produktionsteknisk kompetens. Personen ska driva löpande inköp och säkerställa effektivitet, såväl som kvalitet, i komponentflödet till produkionen.
I rollen ingår bevakning av leveranser med fokus på leveransprecision, kvalitet och effektiva flöden gällande de inköp som görs. Att ha en god och tät dialog med leverantörer samt att göra bedömningar kring vilka samarbeten som ger bäst utgångspunkt ligger i rollens ansvar. Du kommer även att utföra mottagningskontroller och kontinuerlligt förbättra våra komponentflöden från leverantör till vår produktion.

Din profil

Vi ser gärna att du, som lägst, har teknisk gymnasieutbildning och har byggt på med några års erfarenhet från operativt inköp. Du har proaktivt arbetat med leverantörer och har i samband med det varit involverad i produktionstekniska frågor riktade mot leverantörerna. Att ha förståelse för hur de olika komponenterna som köps fungerar i produktionen är en viktig del av jobbet. Som person är du positiv, noggrann och trivs med att ha kontakt med kollegor och skapa nätverk.

Sista ansökningsdag är den 31/8 men urval kommer att ske med start augusti så vänta inte med din ansökan.
Har du eventuella frågor Kontakta Malin Willnersson 0709-708080 (1/8-)

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se