Sundström Safety AB - HR-SPECIALIST

Sundström Safety AB - HR-SPECIALIST

Vår tillväxt fortsätter och vi ökar nu vårt fokus ännu mer mot HR och Employer Branding!

Därför söker vi ytterligare en HR-SPECIALIST till vårt team

I dagsläget består teamet av vår HR-Chef som har det övergripande ansvaret för funktionen och vår HR-Specialist som främst riktar sitt fokus mot vår produktionspersonal. Med dina insatser riktade mer mot tjänstemannasidan står vi ännu mer rustade för att möta den tillväxt vi har både nationellt och internationellt. I nära samarbete med HR-teamet kan det t ex innebära uppgifter som;

  • Delaktighet i aktiviteter kopplat till Employer Branding och CSR
  • Delaktighet i rekryteringar men även genomförande av egna processer
  • Uppdateringar gällande lagar/avtal/villkor nationellt men också över landsgränserna
  • Löne- och kompetenskartläggning
  • Statistikinsamling
  • Jämställdhetsplaner
  • Upprättande av internationell HR-handbok
  • Arbete med e-learning
  • Supporta HR-Chef
Tillsammans med teamet får du stora möjligheter att driva, sätta rutiner och föreslå förslag till vidareutveckling av funktionen. Du kommer också vara delaktig i utvecklande projekt som syftar till att på olika sätt lyfta organisationen. Du arbetar aktivt i våra IT-system men framförallt blir MS Office ett viktigt verktyg för dig.

Våra värdeord Öppenhet - Tydlighet - Respekt ligger nära alla insatser vi genomför och det är helt naturligt att vi stödjer, backar upp och hjälper varandra inom respektive område.

Välkommen till ett team med stor drivkraft och vilja att tillsammans skapa fortsatt framgång, stabil utveckling och fokus mot en attraktiv arbetsplats!

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot HR/personalfrågor. För att inte startsträckan ska bli för lång så ser vi gärna att du har ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med fokus inom HR-frågor. Kunskaper, intresse och engagemang för Employer Branding är mycket postivt. Du är en van användare i MS Office, främst Excel.

Som person är det viktigt att du har en stark drivkraft med god förmåga att strukturera dina uppgifter. Din goda kommunikativa förmåga tillsammans med ett prestigelöst förhållningssätt uppskattas högt. Du inger förtroende och pondus genom din balans i stabilitet, tydlighet och förmåga att se människan. Att använda engelska språket vid behov är naturligt för dig.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Sundström Safety AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson 072-549 03 00. För ansökan till tjänsten gå in på www.finnvedensaljkraft.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0370-30 25 00
Område Ljungby
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 28 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 270 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer.

Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sundström har idag drygt 120 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA. Läs mer på www.srsafety.se