Är du truckförare och vill jobba extra?

Är du truckförare och vill jobba extra?

Till vår kund i Ljungby söker vi nu engagerade truckförare på deltid som är intresserade av att jobba på en arbetsplats med ständig rörelse och trevliga kollegor.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av att lasta och lossa företagets produkter, med hjälp av truck. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter så som paketering, sortering av paket, utkörning av pallar samt orderplock.

Arbetstiderna är förlagda både dagtid och under eftermiddagen. Du kommer att vara schemalagd efter din tillgänglighet och efter kundens efterfrågan. Det kan utöver schemaläggningen förekomma extrapass där man kommer att få vara beredd på att hoppa in med kort varsel.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting men arbeta som konsult hos vår kund I Ljungby. Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Uppdraget kommer starta omgående och fortlöper tillsvidare. Ett krav är att du ska kunna jobba minst 2 pass i veckan.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du har sedan tidigare erfarenhet av att köra truck och vill nu utvecklas i en ny miljö. Truckkörkort med behörighet A1- B4 är ett krav! Det är meriterande om du har truckkörkort behörighet upp till B6.

Du är en person som trivs med att ta egna initiativ samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Arbetet är fysiskt krävande och därav underlättar det om du inte har en rädsla för att arbeta i en aktiv miljö som kan innebär lyft. Har du erfarenhet av idrott eller lagidrott tror vi att det är en miljö som passar dig bra.

Arbetet är ett perfekt avbrott i studierna där du får möjlighet att skapa kontakter med kollegor, får erfarenhet och extra inkomst. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så låter det intressant, sök redan idag! Jobbet kan vara ditt! Söker gör du via www.studentconsulting.se

Sökord: Lager, Ljungby, Extrajobb, Truckförare

Sökord: Lager, Ljungby, Extrajobb, Truckförare
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com