Strandmöllen AB söker Processoperatör

Strandmöllen AB söker Processoperatör

Strandmöllen AB söker Processoperatör

Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa i en välkomnande och stabil organisation? Strandmöllen är en totalleverantör av gas med egen produktion och verksamhet i Sverige, Danmark och Tyskland, med kunder inom i stort sett alla branscher, såsom stål- och verkstadsindustrin, hälso- och vårdsektorn, livsmedelsproduktion, universitet och laboratorier. Nu söker vi en ny kollega till vårt processteam i Ljungby.


Din roll


Som Processoperatör har du en väsentlig roll i produktionsanläggningens drift och underhåll. Du arbetar med processövervakning via monitorer och övriga styrsystem, samt genomför uppföljning/arkivering av planerade och utförda åtgärder. I teamet finns gedigen kunskap samt erfarenhet och du blir upplärd av kompetenta kollegor. Du ges god möjlighet till att lära dig nya saker samt att utveckla din kompetens för att sedan axla mer ansvar vid tidpunkt.

Beredskap ingår i tjänsten.


Din profil


Du har god datorvana samt har tidigare erfarenhet ifrån att arbeta i datorsystem. Vidare har du teknisk erfarenhet, gärna från en liknande roll inom underhåll. Du kan läsa och förstå tekniska manualer och instruktioner på engelska, samt har kunskap och erfarenhet inom elektriska installationer och styrsystem. Det är mycket viktigt att du trivs med att arbeta operativt med en stor variation av arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom konstruktion av rörsystem, tryckbärande anordningar, ventiler, pumpar och kompressorer. Utöver detta lägger vi även stor vikt vid att du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift med kollegor, leverantörer och övrig organisation.

Som person är du:
  • Självgående med en positiv attityd till att arbeta hands-on
  • Initiativtagande med en positiv inställning
  • Noggrann och ansvarstagande
  • Riskmedveten och inte rädd för att ta i
  • Förutseende med en förmåga att planera

Ansökan


Skicka ditt CV och personliga brev till hr@strandmollen.se, märk ditt mail med "Processoperatör". Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till oss på Strandmöllen!
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.strandmollen.se/
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strandmöllen är ett stiftelseägt bolag där vi kombinerar gedigen kunskap med stora planer för framtiden. Trots att Strandmöllen har över 100-års erfarenhet är vi fortfarande ett ungt och nytänkande bolag som funnits på den svenska marknaden sedan 2005.

Vi är det lilla gasbolaget med det stora hjärtat! Strandmöllen ägs av en stiftelse, vilket innebär att vi har en långsiktig och finansiellt stark ägare. Vi lever efter devisen frihet under ansvar och eftersträvar långsiktighet samt hållbarhet i allt vi gör, både när det gäller produkter, kunder och våra anställda. Här erbjuds du konstant utveckling samt att få arbeta i en miljö med kompetenta kollegor och chefer. Vi är en liten organisation med en familjär stämning, samtidigt som vi tillhör spjutspetsen inom grön utveckling.

Gas är mer än bara gas – det är en positiv kundupplevelse, en trevlig arbetsmiljö och en grön framtid.