Vi söker tandhygienist till Folktandvården Solrosen - Ljungby-Lagan

Vi söker tandhygienist till Folktandvården Solrosen - Ljungby-Lagan

Om arbetsplatsen
På den här kliniken möts du av ett härligt gäng som består av 4 tandläkare, 9 tandsköterskor och 2 tandhygienister. Kliniken har verksamhet dels i utkanten av Ljungby och dels på vårdcentralen i Lagan. Vi planerar för en flytt av kliniken i Ljungby under våren 2023. Vi är en del av Folktandvården; Sveriges största folkhälsoaktör (totalt är vi mer än 13 000 medarbetare i landet) och vi är mycket stolta över att tillsammans hjälpa majoriteten av alla barn och nästan hälften av alla vuxna med att förebygga och främja en god munhälsa.

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att få arbeta med allt som ingår i ditt kompetensområde som tandhygienist - från BVC till tandvård för äldre. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård och vi har bred kompetens på kliniken. Att komma ny till en arbetsplats är oftast både väldigt spännande och kul, men det kan också kännas lite krävande innan man har kommit in i arbetet. För att underlätta för dig som är ny har vi ett övergripande föreläsningsprogram som riktar sig till alla nya medarbetare inom organisationen. Programmet sträcker sig över cirka ett halvår och genom det här programmet får du en god inblick i olika delar av vår organisation, en hel del nyttig information men också chansen att lära känna andra nyanställda kollegor inom Folktandvården Kronoberg. Om du är ny i yrket kan det känns tryggt att kunna rådfråga någon med lite mer erfarenhet: hos oss finns erfarna tandhygienistkollegor som du kan vända dig till om du har frågor i den kliniska vardagen. Det här är en trivsam arbetsplats, vi värnar om våra kollegor och har himla kul ihop!

Kvalifikationer
Grundkravet är att du har en svensk tandhygienistlegitimation men utöver detta söker vi dig som tycker att det är roligt att gå till jobbet och ditt engagemang märks i mötet både med patienter och kollegor. Du är angelägen om att göra ett bra jobb och försöker hela tiden utvecklas och bidra till utveckling. Hos oss utgår vi från en gemensam medarbetaridé: vi ser varandra och vi ser också vår del i helheten.

Övrigt
Vi kan erbjuda dig förmåner i form av tjänstepension, löneväxling till pension, flyttbidrag samt friskvårds- och massagebidrag. Som anställd i Region Kronoberg har du också en mängd rabatter och erbjudanden på friskvård och hälsa. Inom Region Kronoberg finns en inflyttarservice som bl.a. kan hjälpa till i jakten på bostad. Ljungby är kommunen där sagor skrivs och där du får tid att leva. Ljungby är den lilla staden där det är nära till allt, vilket också skapar tid över till familj och fritid. Här finns ett aktivt kultur- och föreningsliv, mängder med sjöar och ett varierande näringsliv. I Ljungby bedrivs högskoleutbildningar som i flera fall är skräddarsydda för det lokala näringslivet och den offentliga sektorn. Som exempel kan nämnas att det finns en sjuksköterskeutbildning. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Maria Hilding
Telefon 0372-585958
Område Ljungby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (99 dagar kvar)