Välkommen till vårdcentralen Sländan!

Välkommen till vårdcentralen Sländan!

Om arbetsplatsen
Hej där! Är du nyfiken på primärvård? Vad bra, då har du hamnat rätt! Jag heter Hanna och jobbar som avdelningschef på Vårdcentralen Sländan och nu söker vi en sjuksköterska eller distriktssköterska som vill bli del av vårt lag. På Sländan jobbar distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, medicinska sekreterare och undersköterskor. Tillsammans arbetar vi med fullt fokus på våra patienter, för att de ska få en vård av god kvalité och med en hög tillgänglighet. För vi har ett viktigt uppdrag och står inför många spännande utmaningar framöver. Med digitalisering, nya arbetssätt och omställning till den nära vården. Vi är inte där än men det är en framtid som vi tror på - där primärvården är navet, med närhet till patienten och med kontinuitet. En resa vi hoppas du vill vara med på. Sländan är en arbetsplats där vi tar hand om varandra, vi bryr oss om och gör vårt bästa för att hjälpas åt i vardagen. Mitt mål är att du som medarbetare ska trivas, känna arbetsglädje och kunna utvecklas på jobbet - då tror jag det blir som allra bäst. Därför satsa vi på en god introduktion, kompetensutveckling och att skapa en bra arbetsmiljö tillsammans.

Arbetsuppgifter
Att jobba som sjuksköterska eller distriktssköterska på vårdcentral är att följa patienter genom hela livet. Du möter patienter i alla åldrar och livssituationer en del träffar vi väldigt sällan och andra mer regelbundet. Här arbetar vi både utifrån ett hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande perspektiv, men även med akuta symtom. Om du frågar mig, så är det ett väldigt varierande och roligt arbete. Där man får ta mycket eget ansvar samtidigt som man alltid har en kollega i rummet bredvid. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innebära distriktssköterskemottagning, rådgivning med patienter via telefon, tidsbokning och mottagningsarbete. Är du intresserad så finns det goda möjligheter att fördjupa dig inom några av våra specialistmottagningar utefter din kompetens, erfarenhet och intresse.

Kvalifikationer
Nu har vi berättat lite om oss, men vem är du? Vi söker dig som har en specialistsjuksköterskeexamen till distriktssköterska. Du som är sjuksköterska med erfarenhet är också välkommen att söka. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt, är engagerad och gillar att bidra till vårdcentralens utvecklingsarbete. Du har lätt för att samarbeta, förmåga att arbeta självständigt samt medverka till en god arbetsmiljö. Vill du prova att besöka oss innan du bestämmer dig? Kontakta oss så ordnar vi det!

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Hanna Petersson
Telefon 0372-58 57 37
Område Ljungby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)