Undersköterska? Välkommen till vårdcentralen Sländan!

Undersköterska? Välkommen till vårdcentralen Sländan!

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Nu söker vi dig som vill arbeta som undersköterska och utvecklas tillsammans med oss på vårdcentralen Sländan! På Sländan jobbar undersköterskor, medicinska sekreterare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialister i allmänmedicin och utbildningsläkare. Vi har ett gott samarbete med våra kollegor inom primärvårdsrehab och på vårdcentralerna Kungshögen och Lagan. Tillsammans arbetar vi med fullt fokus på våra patienter, för att de ska få en vård av god kvalité och med en hög tillgänglighet. Vi är också extra stolta över att vår undersköterskemottagning som vann årets kvalitetspris i Region Kronoberg. Vi har ett viktigt uppdrag och primärvården står inför många spännande utmaningar framöver. Med digitalisering, nya arbetssätt och omställning till den nära vården. En resa vi hoppas du vill vara med på och utveckla tillsammans med oss. Sländan är en arbetsplats där vi tar hand om varandra och gör vårt bästa för att hjälpas åt i vardagen. Vårt mål är att du som medarbetare ska trivas, känna arbetsglädje och kunna utvecklas på jobbet. Som ny medarbetare får du en stabil introduktion på arbetsplatsen och handledning i dina arbetsuppgifter. Vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina tre undersköterskekollegor bildar ni ett viktigt team på vårdcentralen. Där du både har en assisterande roll till läkare och sjuksköterskor inför och vid olika typer av undersökningar och arbetar självständigt med provtagningar/mätningar och på labbet. Arbetet på undersköterskemottagningen innebär att du har egna patientbesök där du exempelvis tar blodtryck, gör enklare såromläggningar och suturtagning. Du sitter även i receptionen och välkomnar patienter som kommer till vårdcentralen. Administrativa uppgifter som att beställa material ingår också i dina arbetsuppgifter. Som du förstår är det ett varierat, spännande och roligt jobb där du får möta människor genom hela livet. Vi är jobbar ständigt med förbättringar och i det arbete är du en viktig del, vi ser gärna att du är öppen för förändringar och bidrar till vår utveckling.

Kvalifikationer
Du som söker är positiv och engagerad, som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra och är en god kollega, där du bidrar till vår gemensamma arbetsmiljö. Samtidigt krävs det att du har god förmåga att arbeta självständigt. Du är van vid och duktig på att organisera och strukturera din tid och dina arbetsuppgifter. Självklart brinner du för att ge bästa möjliga bemötande och vård till våra patienter. Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och erfarenhet av mottagningsarbete eller arbete vid vårdcentral. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Goda datakunskaper är nödvändigt.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Hanna Petersson
Telefon 0372-58 57 37
Område Ljungby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (8 dagar kvar)