Sjuksköterska till ortopedavdelning 5 i Ljungby

Sjuksköterska till ortopedavdelning 5 i Ljungby

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Avdelning 5 är en vårdavdelning med inriktning på akut och planerad ortopedi som tillhör ortopedkliniken. På avdelningen finns 16 vårdplatser som varierar under veckan då den följer den planerade verksamheten. Som mest har vi 19 vårdplatser mitt i veckan. Vi är totalt cirka 35 medarbetare inom kategorierna sjuksköterskor och undersköterskor. Vi försöker på olika sätt bidra till att patienten känner sig delaktig och kan bevara så många av sina funktioner som möjligt. Vi samarbetar dagligen med sjukgymnast/Fysioterapeut och arbetsterapeut. Vårt mål är att skapa patientupplevd kvalitet, stimulera till kompetens - och karriärsutveckling och därmed vara en attraktiv arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Vill du bli en av oss, så erbjuder vi dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du kan trivas, utvecklas och känna dig delaktig i verksamheten! Vi erbjuder dig en bra introduktion som är anpassad efter dina behov. Om du är nyexaminerad sjuksköterska kommer du att ingå i Region Kronobergs kliniska utvecklingsprogram som sträcker sig över 2 år. Möjligheter till betald utbildning till specialistsjuksköterska finns också. OB-bonus och nattindex: När du jobbar rotationstjänstgöring (både dag- och nattpass), får arbetstidsförkortning: ett nattindex på 1,4 vilket innebär att en timme på natten räknas som 1,4 arbetade timmar. Arbetar du på obekväm arbetstid (OB) får du en extra bonus motsvarande din ordinarie ersättning multiplicerad med 0,6.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av ortopedi eller akutsjukvård. Som person ser du lösningar framför problem. Du har mod att tänka utanför givna ramar och gamla strukturer. Du arbetar med fokus på patientens bästa och du är en bra arbetskamrat som bidrar till en god arbetsmiljö.

Övrigt
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.
Mer info
Kontaktperson Karin Fritzell
Telefon 0372-58 51 31
Område Ljungby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)