Sjuksköterska till akutmottagningen, Ljungby Lasarett

Sjuksköterska till akutmottagningen, Ljungby Lasarett

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker dig sjuksköterska som vill arbeta på en mycket aktiv och utvecklande arbetsplats, där ingen timme är den andra lik. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en spännande miljö där du arbetar i team tillsammans med undersköterskor och läkare från de olika specialiteterna. Akutmottagningen tar emot ca 14 000 besök/år, mottagningen behandlar akut sjuka patienter inom specialiteterna medicin, kirurgi och ortopedi. Inom specialiteterna kirurgi och ortopedi tar vi också hand om barn. Akutmottagningen bemannas av sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och läkare från de olika specialiteterna. Din anställning är på akutmottagningen.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb i en spännande miljö. Som sjuksköterska på akutmottagningen jobbar du med omhändertagande av akut sjuka patienter inom många specialiteter och får därför en stor kunskapsbredd. Arbetet är flexibelt och omväxlande. I ditt team följer du patienten under hela vårdtiden. Tjänsten innefattar rotationstjänstgöring dag, kväll och natt. Årsarbetstid tillämpas och du lägger själv ditt schema utifrån verksamhetens behov. När du börjar får du den introduktionsutbildning med egen mentor som du behöver för att tryggt kunna arbeta självständigt hos oss men det finns alltid en fristående och erfaren ledningsansvarig sjuksköterska på plats. Alla nyutexaminerade sjuksköterskor som anställs tillsvidare får genomgå ett tvåårigt kliniskt utvecklingsprogram, som en del i introduktionen. Syftet är att skapa en trygg övergång från att vara student till att bli medarbetare i Region Kronoberg. Region Kronoberg tillämpar nattindex 1.4 vilket innebär att du får fyra timmar extra för varje natt du arbetar på roterande schema. Sedan maj 2017 finns även ett bonussystem som premierar dig som sjuksköterska som arbetar på obekväma arbetstider.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning är meriterande. Du ska ha lätt för att samarbeta, men även vara bekväm med att arbeta självständigt, och vill medverka till en god arbetsmiljö. Då arbetet innebär tempoväxlingar krävs det att du har förmågan att anpassa dig till nya situationer och är flexibel. Vi vill att du har ett kvalitets- och patientsäkerhetstänk. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi tillämpar löpande rekrytering på denna tjänst. Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Josefine Jönsson
Telefon 0372-585208
Område Ljungby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/
Sista ansökningsdag 22 mars 2021 (23 dagar kvar)