Medicinsk sekreterare och redo för nya utmaningar? Kom till oss på röntgen!

Medicinsk sekreterare och redo för nya utmaningar? Kom till oss på röntgen!

Om arbetsplatsen
Hos oss får du möjlighet att arbeta med varierade arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare, med fokus på administration och att ge god service. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill utvecklas hos oss på röntgen. I Region Kronoberg finns röntgenavdelning på Växjö och Ljungby lasarett. Tjänstens placering är i Ljungby. Här är vi 40 personer som arbetar för att våra remittenter ska kunna sätta rätt diagnoser och ge rätt behandlingar till sina patienter. Utöver medicinska sekreterare, är det främst undersköterskor, röntgensjuksköterskor, och röntgenläkare som arbetar på avdelningen. I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med omväxlande sekreteraruppgifter såsom, remisshantering, svarshantering, telefonservice, posthantering, mötesanteckningar, I viss mån skrivning av diktat och att bistå övriga medarbetare med administrativ service. I ditt arbete kommer det dessutom att ingå röntgenspecifika arbetsuppgifter som arkivarbete för bilder och scanning. Vår grupp arbetar även med andra administrativa arbetsuppgifter som fakturahantering, receptionsarbete, publicering på webb, dokumenthantering, inköp och schemaplacering. Vi erbjuder dig ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete där du får tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Du arbetar tillsammans med ett kompetent team av glada kollegor som brinner för att ge god service till personal både internt och externt samt till patienter. Våra arbetstider är dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer
Som medicinsk sekreterare på röntgen är du en viktig tillgång för verksamheten. Hos oss gör din goda service skillnad och vi värdesätter dina kunskaper inom administration. Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller gått en YH -utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration eller motsvarande. Kunskaper i vårdinformationsystem RIS och Cosmic och bildhanteringssystem PACS är meriterande. Du har en god datavana och vi ser att du är noggrann, självständig och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att hålla ett högt arbetstempo samt god serviceförmåga mot medarbetare och patienter. Du har en positiv inställning och trivs i en föränderlig miljö där du vill vara med och utveckla verksamheten. Som person har du en god förmåga att samarbeta och kommunicera i bemötandet med patienter och kollegor. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Verkar tjänsten intressant? Sök redan idag!

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Jessami Hedlund
Telefon 0470-587582
Område Ljungby
Yrkesroll Administration, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionkronoberg.se
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (2 dagar kvar)