Medicinsk fotvårdsspecialist till medicinkliniken i Ljungby

Medicinsk fotvårdsspecialist till medicinkliniken i Ljungby

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Här finns medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelningar. Den ena inriktad mot stroke/neurologi och internmedicin, den andra mot kardiologi och internmedicin.

Arbetsuppgifter
Är du medicinsk fotvårdsspecialist och söker en ny utmaning? Då har vi jobbet för dig! En av våra medarbetare ska sluta och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team. Då tjänsten är på deltid kan den med fördel kombineras med annat arbete, till exempel en privat fotvårdsmottagning. Vår medicinska fotvårdsmottagning finns på medicinmottagningen och är till för patienter med ökad risk för olika typer av fotsår, till exempel diabetiker och reumatiker. I arbetet ingår sedvanlig medicinsk fotvård, inklusive sårvård, där du jobbar både förebyggande och med akuta symptom. Du bokar själv in dina patienter och lägger upp din arbetsdag i nära samarbete med övrig personal. Vi arbetar tvärprofessionellt och du kommer i ditt dagliga arbete att ha mycket kontakt med andra yrkesgrupper, såsom läkare och diabetessköterska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk fotvårdsspecialist, gärna med tidigare erfarenhet av sårvård och omläggningar. Du bör vara utbildad undersköterska, alternativt vara sjukvårdsbiträde med tidigare arbetslivserfarenhet av medicinsk fotvård. Arbetet är mycket självständigt och ställer krav på stort eget ansvarstagande och struktur. Som person är du flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor från olika yrkesgrupper. Du är engagerad, kan arbeta både självständigt och i grupp och gillar att bidra till enhetens utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Karen Magnusson
Telefon 0372-58 53 06
Område Ljungby
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Skönhet & Personlig omsorg
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (24 dagar kvar)