Medicinmottagningen i Ljungby söker sjuksköterska

Medicinmottagningen i Ljungby söker sjuksköterska

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Ljungby Lasarett har ett upptagningsområde på ca 52 000 invånare. Här bedrivs kvalificerad akutsjukvård under dygnets alla timmar. Medicinkliniken i Ljungby har ca 150 anställda. Vi har medicinmottagning med klinisk fysiologi, bentäthetsmätning, medicinsk dagsjukvård samt dialysavdelning. Slutenvården består av två avdelningar, den ena inriktad mot stroke/neurologi/rehab, den andra inriktad mot hjärtsjukvård och avancerad internmedicinsk vård.

Arbetsuppgifter
En av våra kollegor går i väntans tider och till hösten blir hennes jobb ledigt för ett tag. Passa på att få in en fot på en attraktiv arbetsplats! Om du gillar att arbeta under strukturerade former samtidigt som du är flexibel och kan arbeta självständigt passar du säkert in hos oss på medicinmottagningen i Ljungby. Vi söker dig som vill komma till en utvecklande enhet full av arbetsglädje och engagemang. Vi är en trygg och stabil personalgrupp som arbetar mot gemensamma mål och trivs på jobbet! Du kommer att vara del i vårt neurologteam där du tillsammans med övrig personal ansvarar för neurologmottagningens olika arbetsuppgifter, med särskild inriktning på MS och Parkinsons sjukdom. Du kommer även att arbeta med telefonrådgivning (vi använder TeleQ) och på vår AK-mottagning. Där du efter upplärning självständigt ordinerar/dosjusterar Waran och annan antikoagulantia. Det är ett spännande arbete med variation och en bra blandning mellan patientkontakt och administrativa omvårdnadsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att prova på arbete inom specialistmedicinsk öppenvård. Som person är du ansvarstagande, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad, har god datorvana, har ett gott bemötande mot både patienter och kollegor och trivs bra både med administrativa arbetsuppgifter och patientkontakt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Karen Magnusson
Telefon 0372-58 53 06
Område Ljungby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (9 dagar kvar)