Kundsupport/Logistikkoordinator till PostNord TPL, Ljungby

Kundsupport/Logistikkoordinator till PostNord TPL, Ljungby

Bli en del av vårt team

Är du den vi söker? Vårt team består av ca 10 personer som arbetar med våra olika kunder. Vi arbetar i team men ansvarar för olika kunder. Vi arbetar som länken mellan kunden och vår produktion, kunden hos oss är våra kundföretag.

Om rollen

Vi söker dig som vill vara med och skapa spännande lösningar för PostNord TPL och våra kunder. Vi arbetar proaktivt med att stötta kundernas processer och strategier i hela kedjan från order till leverans hos slutkund. Vi identifierar frågeställningar och arbetar aktivt för att säkerställa hög kundnöjdhet.

Om dig

Vi söker dig som har förståelse för kundens behov, en vilja att utvecklas inom administration och kundsupport. Du är lösningsorienterad och kan självständigt driva förändringar/förbättringar med kundens behov i fokus. Du är kommunikativ, social och relationsbyggande på ett affärsmässigt vis. Du är strukturerad, analytisk, logisk. Du är engagerad och självgående med vilja och förmåga att ta ansvar. Du ser dig själv som kundens naturliga kontaktpunkt för frågor. Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Om du har erfarenhet från e-handel eller returhantering är det meriterande. Du är flytande i svenska och engelska. Du har god datorvana, framförallt Office-paketet. Om du har erfarenhet av olika affärssystem, databaser och datormiljöer är ett det ett stort plus. Som person är du prestigelös, driven och får saker att hända. Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder dig

PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. PostNords ABC-ledarskap är vår ledstjärna; Accountable, Brave and Committed.

Vi gör vardagen enklare

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.se

Ansök

Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta Sofia Dahl på tel. 070-241 97 13 alternativt Per Pettersson 070-258 54 18. Vi ser fram emot din ansökan, vi tar inte emot ansökningar via e-post! Vi arbetar med löpande urval så ansök snarast, dock senast 2022-08-19.

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Postnord AB
Hemsida https://www.postnord.se
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (1 dag kvar)