Snickare Byggservice Ljungby

Snickare Byggservice Ljungby

Peab Byggservice AB som är ett eget bolag inom Peab söker ytterligare medarbetare.

Vi strukturerar om vår organisation i Ljungby / Värnamo för att möta marknadens behov på bästa sätt och söker därför medarbetare som brinner för byggservicearbeten. Båda orterna är möjliga som placeringsort.

För att kunna svara upp på våra kunders önskemål söker vi dels snickare till våra ram-/service-avtalskunder men dessutom projektsnickare som är duktiga på om- och tillbyggnader samt mindre nyproduktion.

Vi söker därför olika kategorier av snickare:
  • erfarna byggservicesnickare med yrkesbevis
  • erfarna snickare som saknar yrkesbevis men kan tänka sig att starta sin anställning som vuxenlärling för att erhålla yrkesbeviset
  • gymnasieutbildade lärlingar som vill utvecklas i yrkesrollen
Vi ställer som ett absolut krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift då arbetet innehåller mycket egna kundkontakter. Du behöver också ha körkort för personbil.

Som hantverkare i Peab Byggservice AB har du tillgång till en modern maskinpark och servicebil eller åker ihop med en arbetskamrat. Du behöver vara självgående då arbetet ofta kräver egna initiativ och eget ansvar.

Anställningarna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

Frågor angående tjänsterna besvaras av Arbetschef Martin Hylander via mail martin.hylander@peab.se eller telefon 0733-374666.

Din ansökan som skall innehålla cv och ett personligt brev skickar du via mail till: jan.soderlund@peab.se

Urval sker löpande så tillsättande av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Jan Söderlund, Personal, 0733-37 53 52,
Martin Hylander, Arbetschef, 0733-37 46 66,
Mer info
Kontaktperson Jan Söderlund, Personal
Telefon 0733-37 53 52
Område Ljungby
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.