Paroy söker säljare till Region Småland

Paroy söker säljare till Region Småland

Gillar du relationsskapande försäljning och är duktig på att bygga och bevara relationer? Har du ett tydligt driv och en fokuserad målmedvetenhet i kombination med ett långsiktigt gediget affärstänk? Då kan Paroy vara rätt för dig.

Om vår kund

Paroy tillsammans med BränsleCompaniet ingår i HW Energi - Sveriges största privatägda energikoncern. Vi är lokalt rikstäckande och distribuerar över 190 miljoner liter drivmedel, eldningsolja och AdBlue årligen via egen tankbilsflotta, stationsnät och samarbetspartners. Koncernen har i dagsläget sju kontor från Karlstad i norr till Ystad i söder.

Dina arbetsuppgifter

För region Småland söker Paroy dig som har flerårig dokumenterad säljerfarenhet, gärna inom en liknande bransch såsom åkeri/bränsle/smörjmedel. Här får du chansen att ta ett helhetsansvar för säljprocessen och träffa människor i en mångfald av branscher såsom åkeri, entreprenad, lantbruk och industri.

Din profil

Du är mycket duktig på att uttrycka dig till olika målgrupper och inger förtroende vilket leder till framgångsrika resultat. Ditt arbetssätt präglas av såväl uthållighet som noggrannhet och du tar ett stort eget ansvar. Rollen innebär utveckling av långsiktiga samarbeten med våra befintliga kunder samt bearbetning av marknaden genom prospektering.
Du blir en del av ett lokalt och marknadsledande företag där man har roligt tillsammans.

B-körkort ett krav.

Välkommen till Paroy - din lokala drivkraft!

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Sista ansökningsdatum är 23 juni men intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth; jens@effektiv.se eller Marie Wikström; marie@effektiv.se
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 23 juni 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.