Tekniktalanger till snabbväxande företag i Ljungby

Tekniktalanger till snabbväxande företag i Ljungby

Nu söker vi dig som vill ha ett roligt och utvecklande jobb, hos en av våra kunder i Ljungby. Anställningen kan för rätt person komma att övergå i en tillsvidareanställning. Vi söker såväl montörer som logistikmedarbetare och kundtjänstpersonal.

Arbetsbeskrivning
Det huvudsakliga arbetet handlar främst om reparation och felsökning av el-/teleprodukter. Arbetsuppgifterna innefattar såväl manuell montering, uppdatering och felsökning som sortering, packning, kundkontakt samt diverse logistikuppgifter. Produkterna du arbetar med används inom kommersiell industri. Reparationerna utförs enligt tekniska scheman och all dokumentation är på engelska.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Utbildning
Du som söker ska ha fyllt 18 år. Vi ser gärna att du har en avslutad gymnasieutbildning inom teknik, mekanik eller elektronik - detta är dock inget krav.

Erfarenhet
Har du tidigare arbetat med någon form av montering, test eller reparation inom finmekanik/industri ses detta som meriterande. Då system och dokumentation är på engelska behöver du ha goda engelskakunskaper.

Personliga kvalifikationer
Du som söker är engagerad, lyhörd, professionell och tydlig i ditt sätt. Du har ett personligt driv och kan arbeta självständigt med vissa, delvis monotona arbetsuppgifter. Du måste vara effektiv samt planerande i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högsta prioritering. Vi ser gärna att du även är en glad, social, noggrann och snabblärd medarbetare.

Självklart har du ett brinnande intresse för teknik och datorer!

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan.

Observera att rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Det är därför viktigt att du inkommer med din ansökan snarast möjligt för att öka dina chanser.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstidsanställning med chans till förlängning.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.
Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Olsson
Telefon 0767819101
Område Ljungby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.