Logistikmedarbetare till modernt företag i Ljungby

Logistikmedarbetare till modernt företag i Ljungby

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i ett härligt gäng på ett ungt och modernt företag i Ljungby. Som medarbetare på logistikavdelningen kommer du att packa upp och sortera reservdelar och leverera reservdelarna till teknikerna som efterhand reparerar. Arbetet innefattar även andra logistikuppgifter och god datorvana krävs eftersom du kommer att arbeta i ett affärssystem.

Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.

Utbildning
Du som söker ska ha fyllt 18 år. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning - Detta är dock inget krav.

Erfarenhet
Då system och dokumentation är på engelska behöver du ha goda engelska kunskaper.

Personliga kvalifikationer
Du som söker är engagerad, lyhörd, professionell och tydlig i ditt sätt. Du har ett personligt driv och kan klara av ett bitvis högt tempo. Du måste vara effektiv/planerande i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högst prioritering. Vi ser gärna att du även är en glad, positiv, noggrann och snabblärd medarbetare.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Visa ditt intresse så snart du kan och Välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Snarast.

Uppdragslängd
I huvudsak sommarvikariat med chans till förlängning.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Olsson
Telefon 0767819101
Område Ljungby
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 1 maj (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.