Dansktalande kundtjänstmedarbetare för fast heltidstjänst hos mobylife i Ljungby

Dansktalande kundtjänstmedarbetare för fast heltidstjänst hos mobylife i Ljungby

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som kundstjänstmedarbetare ingår du i ett team som svarar för företagets support och service gentemot företagets kunder. Då en hel del kunder ringer från just Danmark söker vår kund nu någon som kan hantera kundtjänstärenden på danska. I kommunikation med kund hanterar du inkommande serviceärenden, uppföljning av pågående ärenden samt övrigt kundrelaterade frågor kring företagets tjänster, så som service-, logistik- och systemfrågor.
Arbetet är av administrativ karaktär och du har dator och telefon som dina viktigare arbetsverktyg. Visst ansvar för företagets butik kan också förekomma så du har med fördel en fallenhet för sociala sammanhang.

Utbildning
Fullständiga betyg från en gymnasieutbildning, gärna med studieförberedande eller administrativ inriktning.

Erfarenhet
Du måste behärska såväl danska som det svenska språket väl i i både tal och skrift då du både kommer hantera telefon och mail med kunder dagligen. Det är meriterande om du tidigare har suttit i likande roller där du utvecklat en vana att hantera mycket information på samma gång. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare, samt har god kännedom inom Excel och Outlook. I övrigt är det ett krav att du behärskar även engelska i tal och skrift.

Personliga kvalifikationer
Som person är du strukturerad och ordningsam. Du värdesätter noggrannhet och kvalitet i ditt arbete. Hjälpsam, positiv och lösningsfokuserad är ord som du starkt förknippar dig själv med.

Lön och anställningsvillkor
Fast månadslön enligt överenskommelse.
Bonus grundad på närvaro.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Visa ditt intresse så snart du kan och Välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Snarast möjligt eller enl. överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Ljungby
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.